perjantai 6. maaliskuuta 2015

Sateisen perjantain aatoksia ja ONNEA VOITTAJILLE

Kiitos kaikille näytteikkunakyselyyn vastanneille. Saimme teiltä paljon kauniita sanoja ja rohkaisuja, minkä avulla arki tuntuu taas paljon iloisemmalta. Ihan huippujuttu, että meidän tekemisemme on huomattu ja tuo iloa myös teille! Kiitos myös todella hyvistä kehitysideoista. Osa ideoista on jo työnalla ja osa asioista otetaan huomioon tulevissa tuotekehitysvaiheissa. Ne ovat meille todella tärkeitä!Näyteikkuna sai tällä viikolla uuden, vähän keväisemmän värityksen. Koetin kovasti käydä kuvaamassa kuvia ikkunasta, mutta melko huonolla menestyksellä. Vettä on satanut Viipurinkadulla lähes jokaisena päivänä tällä viikolla. Kuljetusfirman pojat ovat myös vierailleet ahkerasti viikon mittaan ja uutta tavaraa on tullut paljon. Ovipumppu on laulanut kivasti myös teidän asiakkaiden toimesta ja viikko on ollut mukavaa sutinaa pullollaan. 
Nyt lienee aika päästää teidät jännityksestä ja kertoa arvonnan tulokset. Riikan Blogin Riikka pyörähti putiikilla ja sai tällä kertaa toimia virallisena onnettarena. Kommentteja tuli blogin lisäksi Facebookiin (sekä viestinä että sivulle) ja sähköpostiin. Tässä Riikan "hatusta" nostamat voittajat:

Cilla's 50€ arvoinen lahjakortti: Katja Maidell-Taipale
Cilla's TISKI & KÄSI -tuotepaketit: Kati Mononen ja Minna Colliander

Onnittelut voittajille, olemme teihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Suurenmoiset kiitokset vielä kertaalleen kaikille osallistujille!

Minä jatkan verkkokaupan päivityshommia ja lupaan viedä paljon uusia tuotteita ja suosikkien päivityksiä (mm. RMS Beautylta) viikonlopun aikana sinne esille. Tervetuloa viikonloppuna myös putiikille katsomaan uutuuksia. Olemme avoinna myös sunnuntaina 8.3., jolloin käynnistyy Cilla's kauneusviikko. Iloista perjantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti