maanantai 6. huhtikuuta 2015

Cilla's Rug Solid / kampanja

Helmikuun loppupuolella valikoimiimme saapui tanskalainen mattomerkki Rug Solid. Muotoilun skandinaavinen yksinkertaisuus, materiaalien ekologisuus ja tuotannon eettisyys painoivat vaakakupissa tuotesarjan valinnan suhteen. 
Muovimattojen muovikude on uusiokäytettyä PVC-muovia. Matossa on polyesteri-loimi, minkä ansiosta on se on oikeasti todella helppohoitoinen. Imuorointi ja tahranpoisto riittää normaalitilaneiteissa, mutta isompien vahinkojen sattuessa voi maton viedä suihkuun ja suihkuttaa kauttaaltaan puhtaaksi. Valmistaja antaa luvan myös hienopesulle (30 astetta) pesukoneessa. 
Räsymatoissa on käytetty muotiteollisuuden ylijäämäpaloja. Meillä on räsymattoja kahdessa eri värissä (multicolor ja green). Matot on helppo lajitella värikategoriansa mukaan, vaikka jokainen onkin uniikki yksilö. Jokaisen maton kuteet sommitellaan tarkasti ja huolellisesti, jotta toivottu väärimaailma toteutuu. Minusta on hauskaa etsiä matoista omia uniikkeja raitoja ja pieniä kuvioita, jotka tekevät niistä jokaisesta kuitenkin oman yksilönsä.Ihan oma tarinansa ovat fillarimatoiksi kutsutut matot. Niiden matonkude on peräisin hylättyjen fillareiden sisärenkaista. Ihanan ronski matto ei jätä ketää sanattomaksi ja antaa sisustukseen takuvarmasti asennetta. Sopii mielestäni mainiosti meidän eteisen suurikokoisten harmaiden laattojen kanssa. Perheen harrastuksiin on myös aina kuulunut monenlaisia pyöräilyharrastuksia ja tämä matto on siitäkin syystä kuin meille tehty. Kumi vaikuttaa myös tarpeeksi ronskilta eteisen mattomateriaalilta pienten poikien rapaisiin sisääntuloihin. Olemme saaneet näille ihanuuksille pienessä ajassa jo useita uskollisia asiakkaita, jotka ovat palanneet ostamaan toisenkin maton ensimmäisen kaveriksi. Tämä kertoo myös tuoteiden laadusta. Olemme todella positiivisesti yllättyneitä käsinkudottujen mattojen korkeasta laadusta. 

Kevätaurinko tuli jällee esille pienen tauon jälkeen ja minusta nyt onkin hyvä aika pistää Rug Solid tutustumiskampanja pystyyn. Saat mattovalikoimasta 15% alennuksen koodilla RUGSOLID 12.4. mennessä, klik. Nyt kannattaa käydä tilaamassa näitä ihanuuksia edullisemmalla tutustumishinnalla. Kaikki Webshopin mallit ovat esillä myös Viipurinkadun putikilla. Tervetuloa!


Pikkukuvat ovat valmistajan. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti