tiistai 9. kesäkuuta 2015

Cilla's PopOut Vallilan Stoorissa

Facebookissa jo huhuilinkin mukavasta yhteistyöstä naapuriyrityksen Vallilan Stoorin kanssa. Vallilan Stoori sijaitsee Sturenkadulla Mäkelänkadun ja Hämeentien välisellä pätkällä, osoitteessa Stuurenkatu 36. Kahden ihanan daamin yritys pitää sisällään kahvilan ja itsepalvelukirppiksen.

Cilla's PopOut on kesäkuun ajan pystyssä Vallilan Stoorin suloisen kahvilan kupeessa. PopOutista löydät paljon poistohintaisia mallistojen loppuja ja kuvaulainoissa käyneitä aarteita. Cilla's hyvän mielen pesuainesarja on myös myynnissä PopOutissa normaalihintaisena. Supersuosittuja Libbeyn Hobstar ja Radiant -laseja on myös myynnissä.


Vallilan Stoorin kirppis näyttää olevan mukavan vilkas ja myyjät ja tuotteet vaihtuvat tiuhaan tahtiin. Lapsille on varattu iso ja hulppea leikkinurkkaus ja myös tuo kuvassa näkyvä ihanan keltainen polkuauto. Polkuauto ei kuulemma ole myynnissä, mutta sillä saa hurruutella äidin tai isän tehdessä ostoksia. Kirpparilla toimii myös vinyylinurkkaus ja sieltä saa vuokrata kabinetin juhla- tai muuhun yksityiskäyttöön. Kannattaa kurkata Vallilan Stoorin nettisivuilta lisää infoa. 


Vallilan Stoorin kahvilasta on tullut minun vakituinen eväskahvilani. Piipahdan usein aamuisin työmatkalla hakemassa Stoorista eväsleipää, lounassoppaa (ota oma kippo mukaan) ja ihania Powaun -tuoremehuja. Jokamaanantainen hyvin alkanut laihdutuskuuriyritys tyssää yleensä juurikin käyntiin Stoorissa. Vastapaistettu, kotitekoisen luomukanelipullan tuoksu on vaan yksinkertaisesti liikaa. Daamit lohduttivat minua tosin kertomalla, että jos pullan siunaa ennen syömistä, se ei voi tehdä mitää pahaa. 
Ja niinhän siinä kävi tänäänkin... ihanat pullat tarttuivat mukaani ja kahvi on jo valumassa. Nyt alan lopetella tätä juttua ja keskittyä pullien siunaamiseen. Käykäähän ihmeessä tutustumassa Vallilan Stoorin. Ovat muuten myös mukana tämän iltaisessa Late Night Shopping Kallio -tapahtumassa. Kirppistelyä ja kahvittelua siunatuilla pullilla voi tänään tehdä aina ilta yhdeksään saakka. 1 kommentti:

  1. Hei, onko noihin pesuaineisiin ( käsi ja tiski) saatavilla täyttöpakkausta, jolla pumppupullon voi täyttää uudelleen?

    VastaaPoista