tiistai 30. kesäkuuta 2015

Cilla'silla heinäkuussa

Kesän alkua on odoteltu kiivaasti ja nyt tuntuu, että se etenee hurjaa vauhtia. Heinäkuu alkaa ihan juuri ja onneksi sääkin vihdoin alkaa vaikuttaa kesäisemmältä. Cilla'silla jatketaan normaaleissa merkeissä heinäkuun ajan, putiikin maanantaiukioloja lukuunottamatta. Pidämme putiikilla maanantait suljettuna 1. - 31.7. ajan.

Webshop toimii normaalisti ja nyt kannattaakin shoppailla rauhassa vaikka laiturinnokalta käsin. Viimeisimpinä uutuksina valikoimiimme ovat saapuneet House Doctorin hauskat retrohenkiset toolboxit, kylpyhuonetarvikkeet, kukkavaasit ja suloiset lasipurkit.


House of Rymiltä saapui myös täydennystä suosittuihin Off the wall tile -seinälaattoihin, Wipe me off / frizzy not fuzzy -keittiöpyyhkeisiin sekä oliivipuisiin Cloud Nine -alustoihin. Bloomingvilleltä on myös saapunut näyttäviä sinikuvioisia vaaseja ja suloisia harmaapilkullisia Carla -astioita. Kurkkaa uusimmat tuoteet täältä: Cilla's IHAN UUDET.


Lisäsimme myös juuri uusia tuotteita KESÄALE -kategoriaan. Nyt kannattaa käydä hankkimassa kotiin edullisia sisustustuotteita ja astioita, piristää kesälookkia edullisilla BeckSöndergaard -huiveilla ja täydentää L:a Bruketin vartalonkuorintavarastot. Tästä pääset ostoksille: Cilla's KESÄALE.

Viipurinkadun putiikilta löydät samat aletuotteet. Tervetuloa kurkkaamaan vaikka Lintsireissun yhteydessä. Ihaninta heinäkuun alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti