tiistai 7. heinäkuuta 2015

The Wellness Towel

Melkein jo klassikoiksi muodostuneita The Organic Companyn Wellness Towel pyyhkeitä sekä Hand / Hair Toweleita on jälleen pieni erä saatavilla. Ihanan kevyet, mutta imukykyiset pyyhkeet ovat ristikkäiskudottua luomupuuvillaa. Tuotteilla on GOTS sertifikaatti.Wellness -sarjan pyyhkeissä on mukana myös toiminnalliset kanttinauhakiinnitykset. Suuren kylpypyyhkeen voi kietaista vartalon ympärille ja pujottaa pyyhkeen kulman kanttinauhan "aukosta". Tämän avulla pyyhe pysyy mainiosti paikallaan ja toimii hienosti esim. saunan tai kylvyn jälkeiseen vilvotteluun. Hiuspyyhkeessä on samanlainen kanttinauhakiinnitys, minkä avulla turbaaniksi kiedottu pyyhe pysyy kuin nakutettu päässä.The Organic Companylta on tullut myös kivoja uutuuksia, kuten pienempikokoiset ja matkalla kätevät Towel To Go -pyyhkeet. Pyyhkeiden toinen puoli on vohvelikangasta ja toinen froteeneulosta. Väreinä on tummanharmaa sekä uusi taivaansininen sky blue. Olen alkanut pitää kovasti tästä harmaaseen taittavasta vaaleansinisen sävystä. Tosi raikas tuulahdus kylppäritekstiileissä valloillaan olleeseen valko-harmaa-musta-sävymaailmaan.

Suloistakin suloisempia ovat myös nämä lasten vohvelikankaiset kylpytakit. Vohvelikankaasta valmistetut hupulliset kylpytakit sopivat kahdesta neljään vuotiaille ja ovat kuten kaikki muutkin sarjan tuotteet, sertifioidusta luomupuuvillasta valmistettu. Ihana lahja pienelle vaikka Iris Hantverkin ankka-kylpyharjan kanssa. Ekologisia, eettisesti valmistettuja, tyylikkäitä ja kestäviä lahjoja molemmat!

Käy kurkkaamassa The Organic Companyn valikoimia täältä tai kaikkia valikoimissamme olevia kylpyyn sopivia ihanuuksia täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti