keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Urban Safari by BeckSöndergaard

Saimme tänään uuden huivilähetyksen BeckSöndergaardilta. Lähetys on osa syksyn Urban Safari -mallistoa. Vaikka kesälomatunnelmissa vielä ollaankin, en malta olla kirjoittamatta muutamaa riviä tulevan sesongon mallistosta.Urban safari mallistossa BeckSöndergaard kurkistaa kaupungin tuntemattomampien alueiden galleriohin ja työhuoneisiin. Kuoseissa on nähtävillä mm. kauttaaltaan väriroiskeissa olevan kuvataiteilijan ateljeen tunnelmaa. Abstraktit kollaasit ja häivytetyt kuva-aiheet toistuvat huivien kauniissa printeissä. Käärme- ja muut eläinkuosit sekä graafiset linjat ovat jälleen itseoikeutetusti mukana mallistossa.

Materiaaleina on käytetty Becksöndergaardille tunnusomaisesti ylellisiä luonnonmateriaaleja kuten silkkiä, villaa ja hienostunutta puuvillaa. Kaikki huivien kuviot ovat käsinpiirrettyjä ja osa myös käsinpainettuja. Värimaailma rakentuu vaaleista pastellinsävyisistä sinisen, roosan ja lilan sävyistä tummempiin maanläheisiin mudan, lehtivihreän ja yönsinisen sävyihin.

Syysmallistoa tulee myyntiin pienissä osissa ja odotan jo innolla seuraavaa settiä. Käy sisään verkkokauppaan ja kurkista uusimmat uutuudet täältä. Kaikki uutuudet ja Cilla's webshopissa näkyvät huivit ovat myös esillä Viipurinkadun putiikilla Alppilassa. Olet lämpimästi tervetullut sovittelemaan huiveja putiikille. Suurinosa huiveista on nimittäin vielä ihanampia luonnossa kuin kuvissa.

Viimeiset kolme huivikuvaa ovat tästä oiva esimerkki. Pienikuvioisessa suklaanruskeassa huivissa on suloisia pieniä pikkusydämiä kullan ja hopean väreissä. Kukkahuiveissa on puolestaan todella upeat väripaletit ja pinkki-sinisen huivin pinkki on merkittävästi kuvan sävyä kirkkaampi. Ihania ovat kyllä taas kaikki.

Nautinnollista kesäiltaa sadekeleistä huolimatta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti