torstai 30. heinäkuuta 2015

Avelian uusi koti

Kävin keväällä tutustumassa Avelian uuteen kotiin Turun Ruissalossa. Aveliasta ja iloisen energisestä Marista löydät juttua myös täältä: Unelmien Avelia. Tämän postauksen kevätkuvat ovat auttamattoman vanhoja ja pitääkin tehdä pikaisesti taas uusi visiitti, että pääsen fiilistelemään Avelian loppukesän tunnelmia. Avelia avasi ovensa eilen pienen kesätauon jälkeen.


Avelian uusi koti on rakennettu vanhaan, todella kauniiseen telakkarakennukseen, mikä luo näyttävät puitteet sisustuskaupalle. Avelian omistaja Mari valitsee tuotteet varmalla silmällä ja Aveliasta on helppo ostaa eri kodin tiloihin sopivia ja keskenään syvässä harmoniassa kulkevia sistustusesineitä ja -tarvikkeita. Aveliassa toimii myös kahvila ja paikka sopiikin mainiosti retkikohteeksi vaikka kauempaakin tuleville. 

Minä ihastuin paikkaan niin kovasti, että jäin taas haaveilemaan vanhasta teollisuushenkisestä kiinteistöstä kotina. Tiedättehän ne ihanat entiset warehouse-rakennukset, jotka on muutettu ihaniksi loft-asunnoiksi. Parempi olla kertomatta siipalle, ettei menetä yöuniaan vaimon hurjien suunnitelmin kanssa. Onneksi Aveliassa on helppo poiketa haaveilemassa. 
Aveliasta löytyy myös erinomainen valikoima The Organic Companyn luomupuuvillaisia kylpytuotteita, kuten Rice Weave sarjan Extra Length -pyyhkeitä, Towel To Go -joogapyyhkeitä ja uusia Kids Bathrobe -kylpytakkeja. Niin ja tietenkin myös Cilla's pesuaineperheen kaikki tuotteet pullokokoisina sekä täyttöpusseina. Suosittelen lämpimästi kesäretkeä Turun Ruisalon merellisiin tunnelmiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti