sunnuntai 2. elokuuta 2015

Urban Jungle

Kesä alkaa hiljalleen taipua kohti syksyä ja auringonvalon sävy muuttuu ihanan kultaisen lämpimäksi. Elokuun iltojen lämmöstä ei ole takuita tänä vuonna, mutta samettinen pimeys luo iltoihin ihanaa tunnelmaa. Arkeen paluu tapahtuu monilla viimeistään koulujen alkaessa ja tuntuu kivalta laittaa myös kotia viihtyisämmäksi ja järjestellä arjen toimintoja sujuvimmaksi.


Cilla's putiikki ja näyteikkuna laitettiin eilen uuteen uskoon elokuun kunniaksi. Urban Jungle -teeman mukaisesti arkeen paluuseen ammennetaan voimaa luonnosta, sen sävyistä, tuoksusta, rouheasta tuntumasta ja ihanista tuoksuista. Luonnon elementit rentouttavat ja rauhoittavat hektistä arkea. Teetkö asunnostasi salaisen puutarhan tai luotko viihtyisyyttä pehmeillä tekstiileillä ja ihanilla tuoksuilla, meiltä löytyy inspiraatiota ja ideoita tähän.

Viherkasvien suosio tuntuu vaan voimistuvan ja ovathan ne ihania. Vihreän eri sävyt tuovat kivasti raikkautta varsinkin neutraaleihin ja musta-valkoisiin sisustuksiin. Viherkasvit myös palkitsevat kasvattajansa kukoistamalla, tai kuten minun tapauksessani, ihan vaan pysymällä hengissä. Putiikilla on myös myynnissä pieni erä hauskoja hirvensarvisaniaisia. Ihanan rosoisia ja laakealehtisiä kaunottaria, jotka sopivat kivasti mm. Bloomignvillen uusien bubbles structure -suojaruukkujen kanssa.
Kurkkaa elokuiseen Urban Jungle -teemaan sopivia tuotteita webshopista täältä: Cilla's Urban Jungle. Tervetuloa myös putiikille piipahtamaan ja fiilistelemään elokuun tunnelmia. Valikoimissa on muitakin uutuuksia ja paljon lisää on tulossa lähiviikkojen aikana. 

Elokuun kunniaksi palaamme myös maanantaiaukioloaikoihin. 
Putiikki palvelee siis seuraavasti:

Ma - pe 11-18
La 11-15

Ihanaa elokuuta!

1 kommentti: