torstai 20. elokuuta 2015

You had me at hello

Oh, tiedättehän sen tunteen kun on umpirakastunut. Minä olen ollut jo pitkään näihin Bxxlght-valotauluihin. Tuo kuvan taulun quote "you had me at hello" osuu ja uppoaa meikäläiseen näiden taulujen kohdalla. Pimenevän vuodenajan kunniaksi voinkin ylpeänä hehkuttaa, että näitä supercooleja valotauluja saa nyt meiltä.Bxxlght valotaulut ovat korkeatasoisia pleksilasista ja metallikehyksestä rakennettuja tauluja, joihin voi upottaa erilaisia tekstejä irtokirjaimien avulla. Taulut eivät ole pelkästään design-esineitä vaan ne toimivat myös tunnelmallisen valon lähteenä. 

Taulujen tekstejä voi myöhemmin muuttaa erikseen myytävien kirjainsettien avulla. Tauluja on kahta eri kokoa ja ne voidaan kiinnittää seinälle, pitää kaapin päällä tai vaikka kuvan tapaan lattialla. Ledien käyttöikä on noin 10000 tuntia, minkä jälkeen ne on helppo vaihtaa irroittettavan takaosan avulla. 

Suurikokoinen lähetys saapui tänään ja saaamme toivottavasti mallitaulun huomiseksi purettua ja viriteltyä putiikille esille. Tervetuloa tutustumaan uusiin ihanuuksiin kanssamme!2 kommenttia:

  1. Ihania, olen itsekin noita himoinnut pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks vaan olekin Sari. Juuri virittelein kotiin yhtä mallikappaletta kuvauksia varten ja hyvältä näyttää. :) Aurinkoista viikkoa!

      Poista