tiistai 11. elokuuta 2015

Varokaa kohta surahtaa

"No ei olekaan surahtanut pitkään aikaan" totesi kahdeksanvuotias kuopukseni, kun varoitin smoothiekoneen käynnistyksestä etukäteen. Tunnustettakoon, että aamurutiineihin kuuluvat vihersmoothiet ovat olleet pitkällä kesätauolla. Arki astuu kuitenkin huomisesta alkaen meidän perheeseen koulujen aloituksen myötä.

Uuden arjen kunniaksi olen koettanut myös järjestellä kotia sujuvamman arjen edistämiseksi. Putiikille tuli tähän sopien juuri parahiksi HK Livingiltä lähetys. Kaivattuja nappinaulakoita on jälleen saatavilla. Tulivat kaikki S-kokoisina ja väreinä löytyy harmaita, valkoisia ja puunvärisiä. Napit saivat kaverikseen myös X-mallisia nuppeja mustina ja harmaina.


Ihanan vähäeleisiä, mutta puhuttelevia ovat myös uudet hirvenpää-naulakot. Kätevän naulakon lisäksi tuovat kivasti luonnonnonelementtejä sisustukseen. Naulakoita saapui keskikoisena valkoisena ja isokokoisena puunvärisinä. Materiaali on mahonkia. Ihanan rouheita palmikkoneule-tyynyjä ja vilttejä ja muita tekstiilejä saapui myös.

Cilla'sista löytyy myös paljon muita arjen iloiseen ja tyylikkääseen organisointiin sopivia tarvikkeita. Olet lämpimästi tervetullut hipistelemään uutuuksia putiikille. Webbikaupasta pääset kurkkaamaan uutuuksia täältä: Cilla's ihan uudet ja arjen organisointia helpottavia ihanuuksia täältä: Cilla's let's get organized. 

Rutkasti onnea koulunaloitukseen kaikille rakkauspakkauksille ja energisen iloista viikkoa kaikille muillekin!

Kaikki postauksen kuvat ovat HK Livingiltä lainattu. 

2 kommenttia:

 1. No täällä on taas surhadellut, kun pakastin on täyttynyt tuoreista kotimaisista marjoista :) Minunkin pitää etukäteen varoittaa blenderin käynnistämisestä, koska esikoiseni ei pidä kovista äänistä. Ja ääntä todella lähtee, kun kone soseuttaa jäiset mansikat.

  Hmm... tuo hirvenpää-naulakko sopisi meidän mökille, Mutta kotona naulakot ovat vähän turhan panttina, kun teinipoiken vaattee tahtovat yleensä lojua lattialla, huokaus ;)

  VastaaPoista
 2. Voi miten tuttua tuo teinipoikien vaatesäilytys ;)
  Nappinaulakot on kyllä niin ihania. Upeaa syksyä sullekkin!
  Anu

  VastaaPoista