lauantai 22. elokuuta 2015

Onko teillä niitä t-paitalakanoita myynnissä?

Tovin kysymystä pohdittuani hoksasin kyseessä olevan Beach House -trikoolakanat. Olin pohtinut pitkään peti- ja yövaatteiden ottamista valikoimiin ja asiakkaan kysymys osui juuri oikeaan saumaan. Putiikille saapui juuri ensimmäinen erä pehmeitä, ihanan sävyisiä ja superhelppohoitoisia Beach House petivaatteita ja yöpaitoja.Beach House on saanut innoituksensa Californian rannikkoseudun rennosta ja mutkattomasta elämäntyylistä. Trikoolakanoiden tarina syntyi 90-luvulla, kun Rachel Ashwell aloitti niiden myymisen californialaisessa putiikissaan. Hän sai inspiraation ylisuurista t-paidoista yöpaitoina. Jos pehmeät ja suurikokoiset t-paidat koetaan niin mukaviksi yöpaidoiksi, niin miksei saman materiaalin käyttöä voisi laajentaa vuodetekstiileihin muutenkin.Talk show-tähti Oprah Winfrey löysi lakanat ja kutsui niitä "vuoden parhaaksi keksinnöksi", mikä nosti lakanoiden kysynnän välittömästi uudelle tasolle. Oprah kertoi kokeilleensa lukuisa eksklusiivisia lakanamerkkejä, muttei ollut nukkunut näin hyvin aikaisemmin. Ymmärrän hyvin Oprahin innostuksen. Lakanat ovat todella pehmeät ja tuntuvat ihanilta vuoteessa. Ne myös pysyvät hyvin paikallaan ja ovat erittäin helppo hoitoisia. Koneesta kuivausrumpuun tai pyykkinarulle ja sieltä suoraan käyttöön.

 


Lakanoiden lisäksi valikoimiimme tuli yöpaitoja kahdessa eri värissä. Lyhyellä hihalla varustettu ja takaa hieman pidennetyllä helmalla varustettu Bell-yöpaita on saatavilla sekä savunharmaana  että kahvinruskeana. Ihanan simppeli yöpaitamalli sopii kaikille vartalotyypeille ja on lakanoiden tavoin ihanan huomaamaton nukkuessa. Paita ei purista eikä hierrä, eikä mene solmuun vaikka yöllä tuliskin tehtyä muutamia piruetteja vuoteessa.

Lakanat on pakattu kauniisiin puuvillapusseihin ja ne toimivat myös näyttävinä lahjoina. Pakkauksen mukana tulevassa esitteessä sanotaan, että lakanat on tehty muistuttamaan meitä rantahuviloiden verrannoista, rottinkikalusteista, rantanuotioista ja -piknikeistä, vaikka työ ja arkielämä veisivätkin meitä pois näistä asioista. Unelmointi leppoisista lomapäivistä jatkokoon pitkälle arjessamme!

Kuvat: Beach House


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti