keskiviikko 26. elokuuta 2015

Cilla's & Annansilmät-Aitta yhteistyö

Tunnettehan Sokeva-Käsityön tarinan? Suomalainen Sokeva-Käsityöt työllisti satoja näkövammaisia käsityöläisiä tuottamalla harjoja, rottinkikalusteita ja monia muita käsityötuotteita. Yritys toimi mm. Raha-automaattiyhdistyksen tukien varassa. Tukien myöntäminen lopetettiin ja Sokeva-Käsityön tarina oli tullut tiensä päähän. Toimintaa on kuitenkin päättänyt jatkaa aikaisemmin Sokeva-Käsityön valmistamille tuotteille jälleenmyyntikanavana toiminut Annansilmät-Aitta.


Cilla's haluaa olla mukana tukemassa Annansilmät-Aitan toimintaa. Putiikille saapui tänään mustaksi petsattuja puuvartisia ja hevosenjouhesta valmistettuja tiskiharjoja sekä Cilla's TISKI ja SIISTI -pulloille mitoitettuja mustia ja valkoisia muovipunoskoreja. Kätevät korit on helppo pitää puhtaana ja ne toimivat kätevinä säilytysastioina pesuaineiden lisäksi esim. yrttiruukuille.
Hevosenjouhesta valmistettu harja puhdistaa hellävaraisesti aremmatkin lasiastiat. Kärjen pidennetty harjasosa pesee tehokkaasti esim. kattiloiden kaikki sisäkurvit puhtaaksi. Käteviä ja kivännäköisiä arjen esineitä ja mikä parasta, ne luovat työtä suomalaisille näkövammaisille käsityöläisille. Näihin tuotteisiin pääset tutustumaan myös Habiatere-messuilla 9. - 13.9. Cilla's osastolla. Tervetuloa tutustumaan!


2 kommenttia: