torstai 20. lokakuuta 2016

Cilla's Webshop täyttää 4v.

Kiitos kaikille teille ihanille asiakkaillemme mukana olemisesta. Niin monia ihania kohtaamisia on mahtunut tähän taipaleeseen ja teitä meillä säännöllisesti vierailevia kanta-asiakkaita on jo ilahduttavan suuri määrä. Kiitos! <3


Synttäreiden kunniaksi saat tilauksesi ilman postikuluja, kunhan tilauksen loppusumma on yli 40€. Kampanja on voimassa 23.10. sunnuntaihin asti. Alennus aktivoituu, kun syötät koodin: SYNTTÄRIT kassalla ja se koskee kirjelähetyksiä ja Postin toimipisteeseen toimitettuja paketteja.

Ostoskoriin kannattaa klikkailla ainakin Becksöndergaardin syys-talven uutuuksia, kuten kuvan ihana paljetti-clutch ja suloinen monivärinen Granny purse. Kurkkaa kaikki uutuudet täältä: Cilla's ihan uutta ja hyödynnä synttärietu saman tien. 


Rains sadetakit -15%

Supersuosittujen Rains -sadetakkien salaisuus piilee niiden keveydessä ja kaupunkioloihin istuvassa muotoilussa. Unisex-mitoitetut sadetakit sopivat hyvin myös talvitakin päällä pidettäväksi kuoritakiksi. Joustava kangas on mukava käyttää myös pyöräillessä ja autoilleissa.

Kaikki Cilla's Rains sadetakit synttäreiden kunniaksi 15% alenuksella. Tarjous on voimassa myös Cilla's kivijalkakaupassa ja on voimassa 23.10. asti. Kipaise nopsasti ostoksille! Cilla's Rains

House of Rym -astiat -20%

Nyt on hyvä aika täydentää suosikkiastiaston kuppeja ja lautasia, eikä vielä ole yhtään liian aikaista ostaa joululahjoja valmiiksi. House of Rym -astiat saat nyt -20% alennuksella. Täältä pääset tutkailemaan eri malleja: Cilla's House of Rym.  Tarjous on voimassa myös Cilla's kivijalkakaupassa ja on voimassa 23.10. asti. 

Lämpimästi tervetuloa juhlimaan kanssamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti