sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Ihania muksuja talo täynnä ja arvontamuistutus

Olipa meillä riemukas päivä eilen! Cilla's Hietsunkulman kaupalla vietettiin Lasten Launtaita, minkä kunniaksi lapsille oli järjestetty ohjelmaa.  Mukana olivat myös Tip Top Kotien edustus antamassa vinkkejä kodin kaaoksen hallintaan. Kiitos myös kaikille järjestäjille mukana olosta ja avustanne tapahtuman eteen.

Erityiskiitos kultaiselle Biströmin Annalle, jolla taisi olla erityistä taikapölyä taskuissaan, kun onnistui luomaan niin suloisen tunnelman tilaisuuteen. Kiitos Annalle myös kaikista tämän postauksen kuvista.

Pikkunorsun verkkokaupan lahjakorttiarvonta jatkuu vielä tiistaiaamuun (1.11.) asti. Voit voittaa vapaavalintaisen julisteen sekä 60€ arvoisen lahjakortin verkkokauppaan ehdottamalla suosikkilastenlauluasi uuden julisteen aiheeksi. Osallistua voit kommentoimalla tähän postaukseen tai Cilla's Facebookissa. Nyt vaan lapsuusajan ihanimpia lauluja muistelemaan ja laulamaan!

Täältä pääset kurkistamaan kaikkia Cilla's Muksuille -tuotekategorian tuotteita. Suositut Nailmatic -kynsilakat ja uutuus huulikiillot lisätään sinne lähipäivien aikana.

Iloista sunnuntaita kaikille!


1 kommentti:

  1. Kiitos vielä kauppiaalle. Meillä tytöt kysyivät, voidaanko me mennä uudestaan sinne Cillalle, kun siellä oli niin kivaa. <3

    VastaaPoista