perjantai 22. helmikuuta 2013

Musta tiskiharja ja -rätti


Nyt voit sanoa hyvästit kaiken kirjaville ja epäekologisille tiskiharjoille ja -räteille. Cilla's webshopiin on saapumassa lähipäivinä upeita mustia tiskiharjoja ja -rättejä. 
Tuotteet valmistetaan kotimaassa. Tiskiharjan varsiosa valmistetaan ylijäämämateriaalista, joka rouhitaan uusiokäyttöön. Harjaosa on luonnonmateriaalia. Harjan voi pestä tiskikoneessa, jotta rasvakertymät saadaan poistettua ja harjalle lisää elinikää. Käytetyn harjan voi postittaa takaisin valmistajalle, joka ottaa varsiosan uudelleen käyttöön. Kuvat ovat valmistajan tuotekuvia.
musta5101 tiskiharja, hinta 9,50€

Tiskirätti valmistetaan  bambuviskoosista (82%) ja  polyesterista (18%). Se on myös täysin kotimainen tuote (myös kangas). Tiskirätti on 30x30 kokoinen ja se voidaan pestä 60 asteessa. 
musta5101 tiskirätti, hinta 7,50€
Tyylikästä, ekologista ja kaiken lisäksi kotimaista tuotantoa. Mikä parasta nämä sopivat täydellisesti Cilla's webshopin valikoimiin. Vai mitäs sanotte L:a Bruketin tiskiaineesta ja musta5101 harjasta yhdessä? 
Aurinkoista perjantaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Cilla hei, miten bambuviskoosi voi olla kotimaista? Onko suomessa bambutuotantoa?

    VastaaPoista
  2. Riikka moi, minäkin ehdin tuota asiaa jo hämmästellä. Soitin tuotteen valmistajalle ja sain tarkennusta asiaan. Bambulanka tuodan ulkomailta, mutta kangas kudotaan ja rätit ommellaan Suomessa. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista