sunnuntai 10. elokuuta 2014

Älä sano sitä S-sanaa

Elokuu on vielä kesäkuukausi ja millainen elokuu meillä on tänä vuonna ollutkaan! Mietin ääneen kaupalla asiakkaalleni Cilla's uutiskirjeen sisältöä. Ajankohtainen teema oli tietenkin töihinpaluu ja muut lomien jälkeiset meiningit. Osa lukijoista kuitenkin lomailee vielä elokuussakin, enkä halunnut ärsyttää lomalaisia arkisten asioiden hehkutuksella. Asiakkaani kommentoi tähän: "ei se varmasti haittaa, kunhan et vaan puhu syksystä.".

Maltoin mieleni uutiskirjeen kanssa, mutta nyt on kai pakko mainita myös tuo S-sana. Saimme perjantaina putiikille nimittän Becksöndergaardin syys-talvimalliston huiveja. Kauniita klassisia tähtikuvioita silkki-villasekoitteessa, upeita yksivärisiä Paris-huiveja villa-modaalisekoiteessa ja upeita puuvillahuiveja.

Saithan muuten viimeisimmän uutiskirjeemme? Jos et, kannattaa käydä tilaamassa se täältä: Cilla's uutiskirje. Kerromme uutiskirjeessä ajankohtaisista asioista, tulevista tapahtumista ja kampanjoista. Jos haluat tietää, mitä elokuisessa kirjeessä kerrottiin, lähetämme sen mieluusti sinulle jälkikäteen. Laita viestiä meille asiasta osoitteeseen: info@cillas.fi. Saat paluupostissa linkin kirjeeseen. 

 

 

Huomaan ostaneeni tämän kauden mallistoon poikkeuksellisen neutraalinsävyisiä huiveja. Joukossa on toki myös syksyn muotitrendeissä paljon näkyvää tummansinistä, mutta muuten mennään melko murretuissa ja hillityissä sävyissä. Mitäs sanotte, mikä nousee suosikiksenne tämän hetkisestä valikoimasta? Uututuksia pääset katselemaan täältä, klik.

 


Minä pidän tietenkin näitä kaikista, mutta juuri nyt minua puhuttelevat kovasti saniaisenlehti-kirjaillut hulppeat puuvillahuivit. Sanaisenlehden muoto on todella kaunis ja materiaali on tiheään kudottua ja kauniisti laskeutuvaa puuvillaa.

Nautinnollista kesäsunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti