maanantai 18. elokuuta 2014

Babouche Slippers värikartta ja ennakkotillaus


Marokkotossuiksi ristityt Babouch Slippersit jatkavat suosiotaan. Tossuja on jo tilattu melkoisesti ennakkoon ja olemme pian tekemässä taas uutta tilausta. Tossuja valmistetaan useissa väreissä ja meinasinkin laittaa värit esille, josko haluatte tilata niitä tietyissä väreissä.Tossut valmistetaan käsityönä perheomisteisessa nahkaompelimossa Marrakechissa. Nahka on lampaannahkaa ja se värjätään käsin myrkyttömillä kasvi- ja mineraaliväreillä. Värjäyksen jälkeen tossut kuivataan Marokon kuuman auringon alla. Ne viimeistellään lopuksi paljetein ja helmikoristein.

Tossujen valmistaja Bohemia Design on toiminut perheyrityksen kanssa Reilunkaupan periaatteilla jo useiden vuosien ajan. Jokainen tossutilaus otetaan kiitollisuudella vastaan, koska se takaa perheelle työtä ja elinkeinoa.

Tossut soveltuvat hyvin sisäkäyttöön ja niiden pehmeä nahka mukautuu ihanasti jalan mittoihin ja muotoon. Tossuissa on aluksi hieman epämielyttävä lampaannahan tuoksu, joka haihtuu käytön myötä pois. Mallistossa on myös miesten malleja. Tossujen hinta on 28€.

Naisten koot:

S 35-37
M 38-39
L 40-41

Miesten koot 41-47 (saatavuus saattaa olla rajoitettu osassa kokoja).

Tilaamme varastoomme muutamia värejä, kuten mustaa ja harmaata. Voit tilata itsellesi haluamasi väriset ja kokoiset tossut. Laitatko toiveesi sähköpostilla 24.8. mennessä osoitteella: info@cillas.fi tai käy putiikilla kertomassa toiveesi. Tsemppiä viikkoon kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti