perjantai 1. elokuuta 2014

Elokuun ensimmäinen

Putiikille tuli elokuun kunniaksi oranssinsävyisiä kukkia. Minulla oli aikaisemmassa kodissamme elokuussa kukkiva perannapenkki, joka loisti upean oranssinsävyisenä. Siksi oranssin ja keltasävyiset kukat kuuluvat itseoikeutetusti mielessäni tähän sesonkiin. Auringonvalo taittuu jo vähän lämpimämpään ja tuo näitä kultaisia ja mausteisia sävyjä ihanasti esille.


Lyhdyt ja kynttilät pääsivät myös ikkunaan muistuttamaan pimenevistä illoista. Nyt juuri on täydellinen aika pistää lyhdyt iltaisin palamaan. HK Livingiltä saapui hauskoja leijonatyynyjä, joiden toisella puolella on X-kuvioita. X koristaa myös mangopuisia leipälautoja, joita myydään 3 kpl:n seteissä. Uudet tuotteet löydät täältä, klik.


Helteisiä päiviä on vielä runsaasti jäljellä ja kylmiä juomia kuluu runsaasti. Kookosvesi on yksi parhaita nesteyttäjiä ja ihanat Feel Good limsat ovat myös janonsamuttajina fiksuimmasta ja herkullisimmasta päästä. Molempia löytyy putiikilta myös jääkaappikylmänä. Ihanaa helleviikonloppua kaikille!2 kommenttia:

  1. Ihan mahtavia nuo Feel good-pullot!! Ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks olekin Sannis. Minua viehättää hyvän maun lisäksi pullojen sympaattinen lookki. :)

      Poista