torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuun viimeinen

Oi hitsi, miten aika taas kiirehtii. Heinäkuun viimeistä viedään ja huomenna alkaa elokuu. Se on ihan hyvä se, vaikka monelle se tarkoittaakin arkeen palaamista. Arki on oikeasti ihan ihanaa, kunhan muistaa nautiskella arjen rutiineistakin. Meillä alkaa myös kuopuksen koulutie ja voisin sanoa, että eletään hyvin jännittäviä aikoja.

Cilla'siin on tulossa elokuussa paljon uusia ihanuuksia ja monenmoisia tapahtumia myös. Näistä tiedottamme myöhemmin lisää. Tänään ovat vielä kesäaletarjoukset voimassa putiikilla ja webshopissa. Kannattaa käydä tekemässä hyviä aleostoksia! Ihana kesävahvistuksemme Alexandra on tänään myös viimeistä päivää putiikilla, käykäähän moikkamassa.Puotipuksu hyppää autoon ja suuntaa matkansa Tampereelle. Kaikenlaista jännää on tiedossa päivän varalle. Ovat kuulemma jotain uutta ravintolaa rankentamassa... pitää käydä kurkkimassa ikkunoista, josko saisin jotakin selville. Minä toivotan osaltani elokuun sydämellisesti tervetulleeksi ja toivotan kaikille teille ihanaa heinäkuun viimeistä!
7 kommenttia:

 1. Minakin toivotan elokuun tervetulleeksi,silla minulla alkoi loma!Ei ihanampaa tunnetta.....
  Ensi viikolla lennetaan Suomeen.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa lomaa Lisay ja tervetuloa Suomeen. Jos käytte Linnanmäellä, tulkaa ihmeessä moikkaamaan putiikille. :)

   Poista
 2. Ihanaa heinäkuun viimeistä ja terkut Tampereelle :)

  VastaaPoista
 3. Täällä juuri nautin heinäkuun ja ehkä koko kesän viimeistä aamukahvia mökkimaisemissa. Oli niin mukava aloittaa tämä mökkireissu Pernajan Bric-a-Bracin kautta ja vaihtaa yllättäin muutama sana sinunkin kanssasi puhelimessa. Kivaa Tampereen matkaa ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kauhee, piti tulla kertomaan, että luulin kirjoittaneeni edellisen kommenttini heinäkuun viimeinen pv, kun tajusin äsken, että tänäänhän on jo elokuun eka. Ettet pitäisi minua ihan pöhkönä :) Nyt huomaan, että blogger (tai mistä johtuukaan) on kirjannut kommenttini viim päivälle heinäkuuta. Mutta en juo aamukahviani illalla klo 23 ;)

   Poista
  2. Hihiii, kiitos Etanalli kommenteista! Olipa mukavaa, että ennätit käydä Pernajassa äidin luona ja hauskaa, että satuin soittamaan juuri sopivasti. :) Tuo bloggerin kello käy juu ihan omia aikojaan...minäkin olen monesti ihmetellyt julkaisuajankohtia. Mukavaa ja rauhallista sunnuntaita!

   Poista