torstai 17. heinäkuuta 2014

Ruusuntuoksuista kauneudenhoitoa

En ole ollut aikaisemmin ruusuntuoksuisten parfyymien ja saippuoiden suurkuluttaja. Synteettinen ruusutuoksu on tuoksunut nenässäni vähän liian nostalgiselta ja kuulunut lähinnä muistoihin isoäidin kylpyhuoneesta.

Mieli muuttui ensikosketuksesta Jurliquen ruususarjan tuotteisiin. Jurliquen ruusutuotteissa käytetään vain biodynaamisesti viljeltyjen ruusulajikkeiden eteerisiä öljyjä ja luonnollisia tuoksuainesosia. Ruusuntuoksu on todella lämmin ja sensuelli, mutta silti raikkaan kukkainen. Varoitankin teitä, näihin jää koukkuun.

Ruusulinjaan kuuluu useita kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita. Meidän valikoimistamme löytyy tasapainottava ja kosteuttava puhdistusvoide, kosteusvoide ja hoitoöljy kasvoille. Vartalonhoitoon puolestaan sopivat ruusuinen suihkugeeli ja kosteusvoide. Ja näiden lisäksi paljon muitakin ihanuuksia. Cilla's valikoimiin pääset tutustumaan tämän linkin alta.

Rosewater mist -hoitosuihkeesta on tullut vakio varuste käsilaukussani. Siitä on tullut nyt myös rajoitetun erän deluxe versio. Siinä on käytetty tavanomaisten aloe vera- ja ruusu-uutteiden lisäksi viiden erikoisruusun (gallian-, sammal-, kiinan-, koiran- ja japaninköynösruuusun) uutteita. Näiden ansiosta ihon kosteustasapaino vahvistuu, iho tuntuu pehmeämmältä ja näyttää ihanan heleältä.

Ruusuvettä suikitaan pitkin päivää kasvoihin ja hienojakoinen suihke sopii mainiosti myös meikin päälle raikastamaan oloa ja ilmettä. Tuoksu virkistää myös mieltä ihanasti. Minä käytän suihketta myös aamuisin kasvoveden tapaan sekä tuoreen meikin päälle. Puuteroitu iho saa samantien ihanaa hehkua ja ei näytä liian meikatulta.Tuote on pakattu pinkkiin 200ml:n kokoiseen pulloon. Pahvipakkaustakaan ei meinaisi raaskia heittää pois. Kauniissa pakkauksessa on todella upea ruusun kuva ja ihania tekstejä. Encouragement, love, opportunity, energy, liberty, recognition, promise, possibility... and the list goes on. Tästä luettelosta on hyvä ammentaa voimasanoja myös syksyn pimenevinä päivinä kesälomaa muistellessa. Ihanan ruusuisia kesäpäiviä kaikille!

Kaikki postauksen kuvat ovat Jurliquen kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti