lauantai 12. heinäkuuta 2014

Cilla's kesäpuoti Pernajassa

Viime kesäiseen tapaan saimme pistää Pernajassa sijaitsevan Brick- à - Brack -kaupan yhteyteen Cilla's miniputiikin. Osoite periile on Pernajantie 275. 

Löydät kesäputiikilta ekologisia, kotimaisia Ole Hyvä -pesuaineita, Clipper luomulaatuisia hedelmähaudukkeita ja kahvia, Musta5101 -tuotteita, L:a Bruket -saippuoita ja paljon muuta. Kesäpuodilta voit tehdä myös edullisia Becksöndergaard huivilöytöjä. 


Brick-à-Bracista löytyy myös paljon second hand -aarteita. Kristillakruunuja, vanhoja astioita, kaappeja ja muita ihania löytöjä. Putiikki sijaitsee kesäkahvilan yhteydessä. Kahvilasta on tullut suosittu kyläläisten kohtaamispaikka ja perinteinen retkikohde monelle moottoripyöräilijälle. Tutuksi tulleiden mökkiläisten määrä kasvaa myös vuosi vuodelta. 

Viime kesänä lupailin tehdä parhaani suosittujen omenakakun ja raparperipiiraan ohjeiden julkaisemiseksi. No luck so far, sorry. Ohjeet pysyvät äitini salaisuutena. Ei siis auta muuta, kuin mennä paikan päälle herkuttelemaan. Tervetuloa!3 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuulostaa houkuttelevalta miljööltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni, toivottavasti pääset pistäytymään! Iloista kesäsunnuntaita! :)

   Poista
 2. Suosittelen lämpimästi! :)
  /Anu

  VastaaPoista