tiistai 22. heinäkuuta 2014

The Organic Company uutuuksia

The Organic Comapanylta saapui ihanan raikkaita uutuksia. Tea towel perhe sai uuden jäsenen tummansinisestä keittiöpyyhkeestä. Väri on rehellinen tummansininen ja sopii mainiosti sarjan muiden sävyjen joukkoon. Täältä pääset kurkkaamaan tuotteita webshopissa, klik

Sarjaan on tullut myös upeita jacquardkankaisia vilttejä. Kudonnan kuvioinnissa on kauniisti sommiteltuina geometrista salmiakkikuviota ja reunoissa on tehosteväriset raidat. Viltit ovat mukavan suurikoikoisia (240x140cm) ja kangas on napakan painavaa olemukseltaan. Materiaali on totuttuun tapaan 100% sertifioitua luomupuuvillaa. Viltit voi pestä 60 asteen vesipesussa ja rumpukuivata. 
Väreinä on tummansinen, savenvärinen ja harmaa. Viltit sopivat mainiosti sänkypeitoiksi, torkkupeitoiksi sohvalle tai vaikka piknikalustoiksi. Kaunis, ekologinen ja laadukas viltti toimii myös hyvänä lahjaideana. Viltit on suunnitellut tanskalainen muotoilija Marie Louise Rosholm. 

Suosittuja hiuspyyhkeitä, wellness toweleita ja big waffle -pyyhkeitä on nyt myös meillä lisää. Jacquard-vilttejä on toistaiseksi vain putiikilla muutamia mallikappaleita, mutta saamme näitä elokuussa lisää. 

Muistattehan myös rice weave -sarjan kasvopyyhetarjouksen. Nämä raikkaat ja laadukkaat froteepyyhkeet saat omaksesi nyt 19€ / kpl (23€). Tarjous on Cilla'sin lisäksi voimassa Suvimarjan putiikilla Padasjoella ja Kretuliinissa Porvoossa. Tervetuloa!


Rice Weave -froteepyyhkeet, Iris Hantverk kylpyharja ja harjanaulakko. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti