maanantai 7. heinäkuuta 2014

Putiikin uusi viikko

Huomenna käynnistyy jälleen uusi viikko Viipurinkadun Cilla's putiikilla. Saimme putiikille kesäajan miehitysavuksi Alexandran, minkä ansiosta vakituinen puotipuksu saa lomailla perheensä kanssa. Alexandra aloitti työt viime viikolla ja pärjäsi hienosti kiireisiäkin päiviä putiikilla. Hän on myös tällä viikolla tiistaista torstaihin paikalla, käykäähän moikkaamassa.

Himla Särö Concret pellavamatto
Himla Särö Linnen pellavamatto


Odotamme uutuuksia saapuvaksi House Doctorilta ja Nicolas Vahélta. Nicolas Vahén herkkukuorman mukana saapuu täydennystä House Doctorin kestosuosikeihin, kuten metallilankakoreihin ja mattoihin. Mattoja kysytään putiikilla kovasti ja tilasimme myös Himlalta ihania pellavaisia käytävämattoja. Muistattehan ruotsalainen Himlan, jota Cilla's valikoimissa oli webshopin alkumeterillä enemminkin? Kannattaa siis pysyä kanavalla, uutisoimme lisää kun ovat saapuneet.

Kesäaletuotteita!

Kesäale jatkuu putiikilla sekä webshopissa. Aletuotteisiin on lisätty uusia tuotteita. Tästä pääset suorinta tietä aleostoksille: Cilla's kesäale! Alennukset aktivoituvat koodilla: KESÄALE. Iloista alkuviikon jatkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti