torstai 17. heinäkuuta 2014

Kesäputiikin tunnelmia

Kävimme viikonloppuna muksujen kanssa Pernajassa Cilla's kesäputiikilla. Veimme putiikille lisää tuotteita. Valikoimista löytyy nyt myös House Doctor -metallilankakoreja, Nicolas Vahé -pastoja, L:a Bruket -saippuoita ja suosittuja marokkotossuja.

Brick-a-Brackin valikoimista löytyy upeita kristallikruunuja, vaaseja, astioita ja paljon muutakin. Alemassa kuvassa näkyvä huhuileva lapinukko oli minusta jotenkin suloinen. Mikähän siinä on, että aina kun käyn paikan päällä viemässä tavaraa, tuon jotain myös tullessani? Lapinukko jäi vielä odotellemaan seuraavaa kertaa, jos ei ole päätynyt sitä ennen johonkin toiseen kivaan kotiin. 
Kahvilassa on herkullisten kotona leivottujen kakkujen lisäksi silmäruokaa tarjolla. Tänä kesänä esillä on Lappeenrantalaisen Eeva Vesterisen taidenäyttely. Valtakunnan esteetikoksikin tituleeratun Eevan taiteessa näkyy viitteellisiä kuvia luonnosta ja rakennetusta arkkitehtuurista. Eevan työt tunnetaan myös herkistä väreistä, joita taitelija kerrostaa taitavasti. Tervetuloa!
Pernajan kesäpuoti sijaitsee osoitteessa: Pernajantie 275 ja palvelee ti-la klo 10-18 ja su klo 12.18. Tervetuloa kesäajelulle Pernajaan. Kannattaa muuten ottaa uikkarit mukaan. Lähietäisyydellä on useita hyviä uimarantoja.  Nähdään siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti