keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Cilla's Hipanema

Ihana tuulahdus Brasilian kuumilta rannoilta tarjoillaan meille Hipanema-rannekorujen muodossa. Löysin korut aikoinaan Mrs Jones -blogista ja olen pohtinut niiden valikoimiin ottamista siitä asti. Nyt se on vihdoinkin totta ja ensimmäinen lähetys on jo matkalla Ranskasta Viipurinkadulle.Hipanema sai alkunsa kun kaksi ranskalaista tyttöä törmäsivät toisiinsa Riossa. Daamit toivat brasilialaista glamouria ja väri-ilotulitusta matkalaukuissaan Ranskaan. Ranteisiin sidottiin brasilialaiseen tapaan lukuisia värikkäitä rannekeita ja nauhoja. Ajatus magneetilukollisesta leveästä rannekorusta syntyi, kun monien eri rannekkeiden sitominen alkoi käydä työlääksi.

Korumallistossa on useita erilaisia leveyksiä ja väri- ja materiaalikombinaatioita. Materiaaleina on käytetty mm. helmiä, helmipunoksia, kangasnauhoja, simpukoita, kvartsikiviä ja tupsuja. Rannekorut näyttävät hienoilta yksin, kaksin tai vaikka useampi yhdessä. Ihanan näyttäviä koruja, joilla saa kivasti särmää sekä arki- että juhlapukeutumiseen.


Minä olen ihan myyty näiden edessä. Ne tuovat juuri sopivasti leikkimielistä ja värikästä asennetta musta-harmaa väritteiseen olemukseeni. Vähäeleinen ja tummasävyinen habitus saa hipahtavasta surffirannekkeesta juurin sen pienen säväyksen, joka rikkoo sopivasti harmoniaa ja vakavuutta. Näillä ihanuuksilla on myös tylsyyden esto takuu!

Mitäs sanotte? Osuuko Hipaneman brasilialainen väri-ilotus tyyliisi, vai oletko vähäeleisemmän korutyylin ystävä? Lisäämme korut webshopiin ja huhuilemme niistä teille heti kun ovat saapuneet. Odotamme niitä saapuvaksi viimeistään 16.12. tiistaina.

Ihaninta joulukuista keskiviikkoa kaikille!


1 kommentti: