tiistai 23. joulukuuta 2014

Sydämellinen kiitos!

Nöyrin mielin viimeistelen putiikin joulusesonkia Alppilan kirkonkellojen soidessa taustalla. Viimeiset glögipullot lähtivät juuri asiakkaan matkaan ja tuntuu, että nyt alkaa olla valmista. Päivän aikana ehdin myös paketoida hieman omia lahjoja, osa putiikin valikoimasta ja osa naapureilta tai muita ystäväyrittäjiltä hankittuja. Ylpeänä jatkan ilosanomaa pienyrittäjille lahjaostosten keskittämisestä itsekkin, tottakai.

Alppila on ottanut meidät tosi hyvin vastaan myös joulusesongin osalta. Pikkuinen putiikki nitisi ja natisi ajoittain liitoksistaan kiireisimpien ruuhkapiikkien aikana. Putiikilla on myös jo valtavasti tutuksi tulleita kanta-asiakkaita sekä alueelta että muualta pääkaupunkiseudulta meille asioimaan saapuvia. Olen todella onnellinen siitä, että rohkea päätös pistää putiikki pystyyn Alppilaan on kannattanut. Suurkiitos kaikille teille ihanille ystäville lojaalisuudestanne!

Kuva Skandinavisk
Olemme päättäneet laajentaa tammikuun alusta aukioloaikoja niin, että myös maanantait ovat jatkossa avoinna. Puotipuksu Cillan lisäksi putiikilla teitä palvelee Jannina muutamana päivänä viikossa. Olemme myös kuunnelleet toiveitanne ilta-aukioloaikojen suhteen. Suunnitelmissa on muutamia ilta-aukioloaikoja kevätkauden aikana ja mahdollisesti useamminkin.

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän postauksen, pistän pillit pussiin ja vetäydyn muutaman päivän joululomalle. Olkoon joulunne levollinen, herkullinen ja täynnä iloa!

3 kommenttia:

  1. Samoin sinulle ja perheellesi, oikein rentoa ja tunnelmallista Joulunaikaa!

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi Cilla! Putiikkiin on aina ilo piipahtaa, ihanien tuotteiden ja ennen kaikkea sen lämpimän tunnelman vuoksi. :)
    /Anu

    VastaaPoista