maanantai 5. tammikuuta 2015

Happy New Year 2015!

Uusi vuosi on käynnistynyt ja ilmassa on mukavasti uuden alkuun liittyvää iloa ja odotusta! Pieni lomanen teki ihmeitä työorientoituneen kauppiaan mielelle ja uusia ideoita ja ajatuksia kirpoaa mielen päälle kiihtyvällä tahdilla. Pitäkää kahvoista kiinni, kampanjoita ja tapahtumia on tulossa vähintään edellisen vuoden tahtiin.


Siivoamme parhaillaan varastoon tilaa kevätuutuuksille ja webshopissa ja putiikilla on paljon edullisia aletuotteita, kuten mattoja, tyynyjä, lyhtyjä, huiveja ja koruja. Lisäsimme sinne juuri uusia tuotteita, käykäähän kurkkaamassa täältä.

Uusia tuotteita on tulossa ihan tuota pikaa mm. Renée Voltairelta (muistattekos nämä terveelliset ja ihanat herkut). Lilly's Eco Clean hyllyt ovat saaneet odotettua täydennystä tammikuun siivouksia ajatellen ja saimme myös uusia kivoja laseja Hobstar-lasien kaveriksi.

Webshopin tilastoista käy myös ilmi, että julisteita ja postikortteja etsitään meiltä useasti. Näiden suhteen on ollut valitettavan paljon "tyhjiä hyllyjä" joulusesongin aikana, mutta uutta on pian tulossa.

Tällaisilla aatoksilla pyörähti tämä arkiviikko käyntiin ja huomennahan onkin jo sopiva rakonen pitää vapaapäivä loppiaisen kunniaksi. Iloisen energistä viikkoa ja loppiaista kaikille!


Tammikuussa Viipurinkadulla palvellaan seuraavasti:

ma-pe 11-18
la 11-15
(6.1. loppiaisena suljettu)

1 kommentti: