lauantai 17. tammikuuta 2015

Tammikuu on herkkukuu

Viikko on ollut mukavan vilkas tammikuusta ja vaihtelevista sääoloista huolimatta. Alehyllyihin on tullut kivasti tilaa ja moni matto, sistustyyny ja huivi on siirtynyt uuteen kotiin edullisesti. Alessa on vielä paljon ihanuuksia, kannattaa käydä kurkkimassa webshopissa ja putiikilla. Muuten tammikuu tuntuisi olevan tuotevalikoiman suhteen varsinainen herkkukuu, kun syötäviä herkkuja on saapunut meille kuluneella viikolla runsain mitoin.


Torstaina oli Viipurinkadun putiikin ensimmäinen leipäpäivä, joka osoittautui sangen suosituksi tapahtumaksi. Lahtelaisen Leibomo Limbun uunituoreet, juureenleivotut leivät menivät kivasti kaupaksi ja jatkamme varmasti torstaisia leipäpäiviä vastaisuudessakin. Lähinaapurit ottivat tuoreet artesaanileivät ilolla vastaan ja putiikissa kävi tutuksi tulleiden kanta-asiakkaiden lisäksi paljon ihan uusiakin asiakkaita.


Renée Voltairelta saapui runsaasti erilaisia myslejä, tattariherkkuja, raakapuuroa, seesamikeksejä ja mantelivoita. Näistä terveellisistä, innovatiivisista ja raikkaasti pakatuista herkuista löytyy lisää tietoa blogin aikaisemmasta kirjoituksesta täältä: Cilla's Renée Voltaire. Lisäämme uutuudet pikinmiten myös webshopiin.


Täydennyksiä ja uutuksia on tullut myös Nicolas Vahélta. Suosittua oliiviöljyä keraamisessa pullossa on jälleen saatavilla. Valikoima täydentyi mm. sitruunatäytetyillä vihreillä oliiveilla, basilikapestolla ja sitruuna-timjamirisotolla. Pastoja on myös runsaasti saatavilla. Paljon kotikeittiön ilostuttajia ja kivoja lahjoja kylään viemisiksi.

Minä laitan ihan pian pillit pussiin tältä viikolta. Ensi viikolla jatketaan taas harjoituksia ja muistattehan, että putiikki palvelee nykyisin myös maanantaisin. Niin, ja webshopissahan voi tehdä ostoksia kätevästi tässä välissäkin. Herkullista viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti