maanantai 26. tammikuuta 2015

Kohti synttäriviikkoa

Tulevalla viikolla on luvassa monenmoista mukavaa vilskettä. Viipurinkadun putiikilla valmistellaan syntymäpäiväjuhlia, joita vietetään 1.-7.2. Putiikki täyttää yhden vuoden ja sen kunniaksi on tarjolla paljon kampanjoita, tuote-esittelyitä ja muuta kivaa. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja aikatauluttaa visiitti Viipurinkadulle synttäriviikon aikana ja tottakai jo tällä edeltävällä viikollakin. Uusia tuotteita tulee meille lähes viikoittain.
Synttäriviikoille on tulossa paljon uutuuksia, kuten ihan uusi kotimainen sisutustuotemerkki, joka tuo kivaa lisämaustetta kotimaisten tuotteiden perheeseen. Odotamme myös Bloomingvilleltä uutta astialähetystä, joita olen jo kovasti lupaillut monille teille astioiden faneille.  Tuttujen voimakasvärisen Carla -astioiden lisäksi on tulossa hempeämpiä harmaan- ja roosanvärisiä ihanuuksia.Becksöndergaardin kesämalliston ihania kukka- ja perhoskuoseja saamme vielä tovin odottaa, mutta supersuosittuja yksivärisiä Paris -villa-modaalihuiveja on tulossa runsaasti eri väreissä pian lisää. Nyt niitä pitäisi riittää ja mukana on myös niitä harmaa-sinisisävyisiä, heleän vaaleansinisiä ja hiekanvärisiä, joita teistä moni jäi kaipaamaan omakseen.

Putiikki saa myös uudet esillepanohyllyt synttäreiden kunniaksi. Puotipuksu pitää sormet ja varpaat pystyssä, että uutuudet ehtivät perille synttäriviikolle. Tulivat tai eivät, paljon kivoja uutuksia on varmasti tarjolla ja lupaamme pistää kampanjoita myös Webshopiin synttärijuhlien kunniaksi. Iloisen energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti