sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Cilla's TISKI ja KÄSI Suomen valloitusreissulla

Kiitos kaikille teille ihanille onniteluista ja kannustuksesta uuden pesuainesarjan johdosta! Täytyy tunnustaa, että olin melkoisen jännittynyt siinä vaiheessa kun ensimmäistä erää pullotettiin tehtaalla. Intensiivinen tuotekehitysvaihe oli hämärtänyt omaa näkemystä tuotteista ja se, millaisen vastaanoton ne tulisivat saamaan, jännitti kovasti.



Palaute on ollut kuitenkin erittäin rohkaisevaa ja tuntuu siltä, että kotimaiselle hyvän mielen pesuaineperheelle on ollut tarvetta. Tuotteita on pakattu vilkkaasti kaupalla ja webshopissa, mutta myös jälleenmyyjiä on löytynyt tuotteille kivasti. TISKI ja KÄSI löytyvät jo useasta ihanasta sisutus- ja lahjashopista, kukkakaupasta ja vaateliikkeestä eri puolilta Suomea.

Cilla' s TISKI ja KÄSI 
löytyvät myös 
näiltä jälleenmyyjiltä:

ecosto.fi
Avelia, Turku 
Ruutitynnyri, Punkaharju
Nougat, Helsinki 
Laineen Kukka, Vähäraumantie Pori
Laineen Kukka, Vanhakoivistontie Pori
Moda Loft, Lappeenranta
Mrs Jones Life Style Shop, Espoo
Suvimarjan Lifestyle Puoti, Padasjoki
Inside.fi, Vantaa
Winkel Shop, Helsinki
Cashcow, Helsinki


Tästä on hyvä lähteä rakentamaan kivijalkaa uusille haaveille. Suunnitelmia ja ideoita on suuri luonnosvihkollinen pullollaan. Ai mistäkö niitä kumpuaa? No teiltä ihanilta asiakkailta ja kollegoilta tietysti. Inspiraatiota tuntuu tulevan kottikärryllinen päivittäin. Kiitos ja iloista sunnuntaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti