lauantai 22. marraskuuta 2014

Pukka Love and then some

Cilla'sin valikoimissa on ollut lähes alkumetreiltä saakka Pukka Love -teetä. Sen rinnalla on vaihdellut kulloisinkiin sesonkeihin sopivia makuja. Putiikille saapui eilen paljon uusia ja mielenkiintoisia makuyhdistelmiä pimeään ja kylmenevään vuodenaikaan sopien. 

Mitäs sanotte Lively English Breakfast -teestä, missä on vietanamilaiseen Nam Lanh teehen yhdistettynä punaista gingsengjuurta, paahdettua mustaa macajuurta ja lakritsanjuurta? Entä tähtianis-kanelisekoituksesta tai Serene Jasmin Green -teestä, missä Moa Feng -vihreätee, jasmiininnuput, limen- ja seljankukka yhdistyvät kamomillaan, laventeliin ja ruusuun. Minulla ainakin on valinnan vaikeuksia näiden kanssa. 

Pukka -teesarjaan kuuluu lukuisa määrä korkeatasoisia tee- ja yrttiteesekoituksia. Raaka-aineiksi kelpaavat vain korkeatasoisimmat luomukasvatetut raaka-aineet. Pakkaukset ovat kuin pieniä taideteoksia ja teepussit on pakattu yksittäisiin kauniisiin kääreisiin. Teepussien narujen kiinnityksessä ei ole käytetty metallisia niittejä vaan puuvillalanka on solmittu kiinni pusseihin. 

Pistämme uutuusteet pian myös webshopin valikoimiin. Pukka-teet sopivat mainiosti itsensä hemmotteluun ja ovat myös kivoja lahjoja vaikka ystäville ja naapureille. Piristyisiköhän kaamosväsymyksessä kamppaileva työkaveri herkullisesta kuppillisesta teetä? Nautinnollisia talvisia teehetkiä kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti