perjantai 14. marraskuuta 2014

It's beginning to look a lot like Christmas

Himputti sentään millainen hulina viikko takana! Kiitos ihanat asiakkaat ja ystävät, kun olette pitäneet meitä kiireisinä. Kiitos myös TISKI ja KÄSI -pesuiaineiden saamasta huomiosta. Myyntihyllyä on saatu täyttää tuon tuosta ja Matkahuollon ahkerat kuljettajat ovat toimittaneet pesuaineita kovaa kyytiä ympäri Suomea. Kiitos myös ihanille ensimmäisille jälleenmyyjillemme. Ihan huippua, että TISKI ja KÄSI löytyy jo usealta paikkakunnalta. Palaamme pian asiaan jälleenmyyjälistan merkeissä.Joulua on laitettu putiikilla esille, joululaululistat kaivettu Spotifysta ja glögiasema viritetty maistiasia varten valmiiksi. Huomenna lauantaina on tarkoitus viettää joulunavausta ja olette kaikki sydämellisesti tervetulleita jouluetkoille kanssamme.

Huomenna vietetään myös ravintolapäivää ja Surf Cafe & Galleriassa on herkkupöytä katettuna heti aamusta klo 10.00. Kirkolla tarjoillaan myös brunssia totuttuun lauantaiseen tapaan. Monta hyvää syytä suunnistaa Alppilaan siis, tervetuloa!


5 kommenttia:

 1. Ihania jouluisia juttuja kauppa täynnä <3

  VastaaPoista
 2. Onnittelut saippuakauppiaalle!
  Olisipa ihana pyorahtaa joulupuodissasi.On tata matkaa kuitenkin vahan liikaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lisay! <3 Matkaa on juu vähän turhan pitkälti, mutta onneksi kuullemme täällä blogimaailmassa toisistamme. Terveisiä sinne kaukomaille täältä pimeästä. :)

   Poista