maanantai 3. marraskuuta 2014

Marokkotossu-uutuuksia ja muita ihanuuksia

Olemme lähiaikoina tilaamassa lisää suloisia marokkotossuja. Tossut ovat ihanan lämpimät jalassa myös talvella ja minä meinasin ainakin antaa näitä joululahjaksi. Ovat kivan kevyitä myös postitettavaksi lahjaksi.

Valmistajalle on tullut myös uusia basic-malleja. Samanlaisia basic-malleja löytyy myös miesten koossa. Mitäs pidätte näistä? Puhutteleeko vähäeleisyys vai kuuluuko mielestäsi marokkotossuissa olla mukana bling blingiä?

Basic naistentossut väreissä: indigo, mustard, slate grey, pearl grey ja aqua

Marokkotossujen valmistajan valikoimissa on myös pirteitä pom pom koreja. Taitavat olla vähän kesäisiä marraskuussa käytettäväksi, mutta niissä on jotain tosi viehättävää. Pistetään korit korvan taakse, ihan pianhan se kesäkin tekee taas tuloaan. 


Suloiset pom pom basketit tuovat hymyn huulille!

Nämä ihanat pouffit kutkuttelevat myös minua kovasti. Pouffeista löytyy hienoja värejä kuvan ihanien mustien ja harmaiden lisäksi. Ihania ovat mm. duck egg, olive ja tan. Pouffien hinta on 165€. Jos olet kiinnostunut tilaamaan tossuja, koreja tai pouffeja ennakkoon, laita viestiä osoitteeseen: info@cillas.fi 17.11. mennessä. 


Duck Egg

Olive

Tan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti