lauantai 8. marraskuuta 2014

Ihan uusi kotimainen ihanuus

Vihjailin aikaisemmassa Kotimaisen tyon asialla -postauksessa saaneeni iloisista uutisista Kotimaisen Työn liitolta. Nyt voin ilokseni julkistaa uutisen. Cilla's on hyväksytty liiton jäseneksi ja olemme saaneet Avainlipputunnuksen käyttöoikeudet kahdelle uudelle tuotteellemme.Uunituoreet Cilla's pesuaineet saapuivat meille juuri äsken. Sarjan ensimmäset tuotteet ovat KÄSI -seetripuu-salvia -käsipesu ja TISKI - greippi-appelsiini -käsitiskiaine. Tuotteet valmistetaan kotimaisessa tehtaassa tuulivoiman avulla. Pesuaineiden raaka-aineet ovat biohajoavia, eikä niissä ole käytetty synteettisiä väri-, tuoksu- tai säilöntäaineita. Varsinaisia hyvän mielen pesuaineita siis molemmat.

Reilun kaksivuotisen kauppiasurani aikana olen myynyt melkoisen määrän ulkomaalaisia pesuaineita. Olen usein vitsaillut olevani varsinainen saippuakauppias. Vitseissä piilee usein totuuden siemen ja haave omasta pesuainesarjasta alkoi kyteä mielessäni. Tutustuin sopivaan kotimaiseen yhteistyökumppaniin ja ajatuksissani pyörinyt ajatus omasta pesuainetuotannosta sai siivet selkäänsä.

Suomen pitkittynyt talousahdinko löi vielä tuulta rattaisiin projektin suhteen. Nyt jos koska pitää synnyttää kotimaista työtä ja suosia suomalaisia tuotteita. Näin minusta tuli ihan oikea saippuakauppias. Sekös jos mikä on hauskaa ekaluokkalaisen kuopukseni mielestä. Ihan sama sana toisinkin päin.
No siinä ne KÄSI ja TISKI nyt nököttävät Viipurinkadun putiikin hyllyllä. Niiden taustalla on melkoinen oppimismatka kemian raaka-aineyhdistelmien tutkimisesta logististen kuvioiden selvittelyyn asti.

Kiitos kaikille teille, jotka olette osallistuneet tuotekehitystyöhön. Kaikki te tuoksuraatiin putiikilla osallistuneet, etikettikuvia kommentoineet, pullonväriä ja -muotoa arvioineet ja rohkeutta aloittelevalle saippuakauppiaalle puhkuneet kanta-asiakkaat ja ystävät! Sanomattakin selvää, että suuri kiitos kuuluu varsinaiselle taustatiimille, kuten saippuatehtailija Pekalle, graafiselle suunnittelija Sarille, Stadin Ammattiopiston painotyön opiskelijoille ja kotijoukoille. Kiitos, kiitos,  kiitos, olette ihan huippuja!
8 kommenttia:

 1. Siis aivan ihanat!!! Hienoa Cilla, suuret onnittelut saippuakauppiaalle<3

  VastaaPoista
 2. Hyvä Cilla! Nämä meille nappaan mukaan kun seuraavan kerran tulen putiikille

  VastaaPoista
 3. Ihanaa -nyt se on virallisesti totta :)
  Tuhannesti onnea ystäväni <3

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa Cilla! Onnea uudella urallasi saippuakauppiaana ;-) Täällä jo eilen innoissani aloittelin kummankin koekäyttöä :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kannustuksesta kaikille teille blogisiskoille! <3

  VastaaPoista
 6. Näitä on joskus pakko kokeilla! Tuo greippi-appelsiini tiskiaina kuulostaa ihanalta ja varmasti myös tuoksuu ihanalta!

  VastaaPoista
 7. Heti innostuin! Saakohan näitä mitenkään tilattua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, täältä saa tilattua: http://www.cillas.fi/category/18/ihan-uudet. Kannattaa kurkata myös jälleenmyyjälistaus, josko omalta paikkakunnulta löytyisi myyjä: http://cilla-s.blogspot.fi/p/cillas-tiski-ja-kasi.html

   Poista