tiistai 13. lokakuuta 2015

Lämmintä ylle -huiviarvonnan voittajat

Suurenmoiset kiitokset kaikille huiviarvontaan osallistuneille. Vastauksia tuli mukavasti sekä Facebookin että blogin kommentteihin. Lähes kaikki huivimallit saivat ääniä ja oli mukavaa huomata, että valikoimastamme löytyy monelle teistä mieluisia huiveja.Muutama malli karkasi kuitenkin suosiossa ylitse muiden. Eniten ihastuksia ja intohimoja herätti Crystal Grey Melange huivi. Onneksi olemme tilanneet niitä juuri uuden erän kaupalle. Crystal huiveja tulee nyt myös kauniissa vanhanroosan värissä. Toiseksi eniten ääniä keräsi Midwood ja kolmanneksi Airo Black. Ihaniahan nuo ovat kaikki!

Arvontakone Random Org. toimi tällä kertaa onnettarena ja valitsi vastaajien keskuudesta kaksi nimeä: Kaisa Tiitinen ja Piia Heinonen. Voittajiin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä. Suuresti onnea voittajille ja ihanan lämpöisiä aamulähtöjä uusien huivien kera!

Kaikilla muillakin on nyt oiva tilaisuus hankkia syys-talvikauden ihanin huivi arkiaamujen iloksi. Saat kaikista Becksöndergaard malliston huiveista 10% alennuksen kahden päivän ajan. Kampanja käynnistyy huomenna aamulla ja on voimassa 14. - 15.10. Kipin kapin suosikkihuiviostoksille, klik klik!

Ihanaa loppuvikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti