torstai 29. lokakuuta 2015

Syyssiivous ja toimituskulut 0€

Jouluisia tavaralähetyksiä saapuu meille nyt suorastaan tuhka tiheään ja on aika tehdä tilaa joulutuotteille. Webshopin SYYSSIIVOUS  -kategoriasta löydät paljon alennettuja ihanuuksia kotiisi, itsellesi ja myös lahjaksi annettavaksi.
Laitoimme myös lokakuun viimeisien päivien ajaksi postikulut pois tilauksista. Etu koskee kaikkia yli 20€ arvoisia tilauksia ja on voimassa 31.10. asti. Nyt kannattaa siis nopsasti klikkailla ostoksille ja tehdä edullisia hankitoja ilman postikuluja!Kuva: Bougies La Francaise

Muistattehan myös isänpäivän huomioimiset. Keskiviikkoon 4.11. klo 12.00 mennessä tehdyt webshop tilaukset ehtivät perjantaiksi perille. Halutessasi paketoimme lahjat valmiiksi. Mainitse lisätietoja -kentässä mitkä tuotteista haluat paketoitavaksi. Lahjaideoita isälle löytyy täältä: Cilla's Isälle. 

Tulevana lauantaina vietetään pyhäinpäivää. Viipurinkadun putiikilta ehdit vielä hakea ihanat herkkupaketit joko omaan kotiisi tai tuliaisiksi kyläreissua varten. Valikoimissamme on myös juuri nyt runsaasti toinen toistaan ihanampia kynttilöitä, tuoksukynttilöitä ja tuikkulyhtyjä. Valikoimia voit käydä ennakkoon kurkistamassa täällä: Cilla's kynttilät ja lyhdyt.

Putiikki palvelee normaalisti klo 11-18 huomenna perjantaina, mutta lauantaina 31.10. olemme suljettuna.

Iloista torstai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti