sunnuntai 4. lokakuuta 2015

That glow!

Ihana kotimainen kauneudenhoitosarja Supermood kasvoi juuri kolmen tuotteen verran. Uuden tuotelinjan nimi on Youth Glow ja sen kaikki kolme tuotetta tähtäväät ihon nuorekkaaseen hehkuun. Eivätkä pelkästään tähtää vaan tuovat upean ja terveen hehkun hipiälle. Kukapa meistä aikuisiän saavuttaneista ei toivoisi iholleen tervettä ja nuorekasta hehkua.

Sisäisesti nautittavat Radiance Capsules -kapselit sisältävät kollageenia, jonka tuotanto elimistössämme iän myötä heikentyy. Kollageeni vahvistaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Kapselit sisältävät myös biotiinia, joka edistää ihon, hiusten ja limakalvojen hyvinvointia. Kapseleissä on myös C-vitamiinia ja glutationia. Molemmat ovat tärkeitä terveen ja hehkuvan ihon rakennusaineita.

Radiance Capsules -ravintolisätuote on kuin piste iin päälle Youth Glow -sarjassa. Juuri tämän takia voidaankin uskottavasti puhua holistisesta tuotesarjasta. Nuorekkaan hohdon elementtejä on mietitty tuotekehitysvaiheessa huolellisesti loppuun asti.


Sarjan kaksi muuta tuotetta ovat Luxury Peel -kuorinta ja Babyface Mask -naamio. Vähäeleisen ensivaikutelman antava kuorintageeli on todellinen yllättäjä. Ohut ja väritön geeli levittyy helposti ja tuntuu olevan todella riittoisaa. Pirteä ja herkullinen piparmintun tuoksu tekee käytöstä ihanan elämyksen. Olen herkkäihoisena tottunut siihen, että hedelmähappokuorinnat nipistelevät ja ylittävät usein jopa sietokyvyn niin, että ne pitää pestä alkumetreillä pois kasvoilta.

Olinkin aluksi jopa vähän epäileväinen kuorinnan tehosta, kun nipistelyä ei tuntunut lainkaan. Annoin kuorinnan vaikuttaa ohjeiden mukaisesti yhden minuutin ajan. Tehokkuudesta ei ollut kuitenkaan epäselvää, kun pesun jälkeen peilistä kurkisti punoittavat kasvot. Iho tuntui todellakin syväpuhdistetulta ja ihanan raikkaalta. Kuorinnan teho perustuu mm. tyrninmarjoista ja omenista saataviin hedelmähappoihin.Babyface Mask sisältää myös paljon hyvää tekeviä raaka-aineita ja se napakoittaa ja kosteuttaa ihoa. Minun ihoni tuntuu hyötyvän savea sisältävistä naamioista ja Babyface Mask -naamion bentoniitti-luonnonsavi olikin iloinen yllätys. Toinen iholleni suotuisa raaka-aine on manteliöljy, mitä myös löytyy tästä naamiosta. Naamio viimeistelee mainiosti ylellisen "home spa" heleytyshoidon. 

Youth Glow -heletystystrion uutukaiset saapuivat valikoimiimme viime viikolla. Valikoimamme täydentyvät myös muilla Supermood -tuotteilla hieman myöhemmin. Suunnitteilla on myös Supermood -teemapäivä putiikilla vielä tämän syksyn aikana. 

Tuotteet ovat putiikilla nuuhkittavina ja testailtavina. Webshopissa saat tutustumistarjouksena kahden Supermood Youth Glow tuotteen ostosta postikulut veloituksetta. Valitse tässä tapauksessa toimitustavaksi nouto putiikilta. Kurkkaa tuote-esittelyt ja raaka-ainelistaukset kokonaisuudessaan täältä: Cilla's Kauneudenhoito. 

Ihanan hehkuvaa ja kaunista sunnuntai-iltaa kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti