torstai 26. marraskuuta 2015

Myssyfarmi ja jouluisia tunnelmia putiikilla

Muistattehan Myssyfarmin ihanat myssyt, jotka tulivat valikoimiimme vuosi sitten? Kirjoitin blogissa Myssyistä ja Cilla's Made in Finland -tuotteista täällä: Kotimaisen työn asialla. Myssymallisto on kasvanut muutamalla uudella mallilla ja alkusyksystä valikoimiimme tulivat hienot Farmesteri- ja tupsupipot.

Myssyfarmin emänta Anna Rauhansuu on tulossa visiitille huomenna perjantaina klo 15-18. Anna on luvannut neuloa putiikilla mustan perjantain kunniaksi myssyn mustasta suomenlampaan villasta. Anna tuo myös tullessaan täydennystä Myssy-valikomaan ja suosittua Farmesteria ja aikuisten tupsupipoja on taas saatavilla. Tervetuloa jututtamaan Annaa ja sovittelemaan Myssyjä!


Luvassa on myös jouluisten herkkujen maistatusta, kuten Belvoir talvi- ja inkivääripunsseja sekä Goodion uutuussuklaita. Joululahjavalikoimamme ovat runsaimmillaan ja nyt onkin erinomainen aika tulla lahjaostoksille ja napata pakettiin mieluisimmat ja sopivimmat lahjat.


Viipurinkadun putiikilla siirrytään tulevana viikonloppuna myös laveampiin joulunalusajan aukioloaikoihin. Lauantaisin olemme avoinna normaalia pidempään ja palvelemme myös sunnuntaisin. Tästä poikkeuksena 6.12. itsenäisyyspäivä, jolloin putiikki on suljettuna. 

Olemme avoinna 26.11. - 23.12.
seuraavasti:

ma-pe 11-18
la 10 - 17
su 12-16 (6.12. suljettu)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti