keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Vapauta sydämesi antelias hemmottelu!


Putiikille saapui uusi ja ihanasti tuoksuva lähetys ranskalaisia Bougies La Francaise -tuoksukynttilöitä. Mukana oli myös jouluisia gourmet-sarjan kynttiöitä, tai paremminkin hillopurkkeja kuten ne tulivat meillä nimetyiksi. Uutuuksia pääset tarkastelemaan webshopista täältä: Cilla's kynttilät ja lyhdyt.

Ranskalainen kynttilänvalmistaja omaa pitkät perinteet ja niiden valmistaminen ulottuu jopa viiden sukupolven taakse. Sarja tunnetaan innovatiivisista tuotteista, korketasoisesta laadusta ja upeista monikerroksista tuoksuista. Tuoksujen takaa löytyvät Grassen alueen maineikkaat parfyymintekijät.

Webshopin pitäjän ranskankielen taito ei riittänyt tuotetietojen suomentamiseen ja avuksi kutsuttiin kukas muukaan, kuin Google-kääntäjä. En malta olla laittamatta suloisen toffee-kynttilän luonnehdintaa myös teille nähtäväksi

Yksinkertaisesti herkullinen, tämä karamelli kynttilä on inspiroinut perinteinen resepti tehdä voit sulattaa ilo ... Ensimmäisestä soinnut, tuoksu tuoksukynttilä karamelli syntyy maitomainen pilvi. Hitaasti, liitto suolattua voita karamelli vapauttaa sydämessä antelias hemmottelu, vaikka vanilja reuna pehmentää tämä hetki iloksi.


HIllopurkki valikoimastamme löytyvät karamellisen toffeen lisäksi paahdettu kastaja-, sokeroitu omena- ja piparkakku tuoksuiset kynttilät. Kynttilämassa on valettu lasipurkkiin, missä on tiivistetty kansi. Kannessa on kuin pisteenä iin päälle hurmaava lasinuppi. Nyt alkaa muuten ihan oikeasti tuntua jo jouluiselta!

Kaikki kuvat ovat valmistajalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti