keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Supermood ja Anne Kukkohovi Cilla's putiikilla

Lokakuun alussa esittelin valikoimiimme saapuneen ihanan kotimaisen Supermood -kauneudenhoitosarjan. Supermoodin uudet Youth Glow tuotteet saivat todella hyvän vastaanoton ja saimme niistä paljon hyviä käyttäjäkokemuksia myös teiltä asiakkailtamme. Uutuuksista voit lukea lisää That Glow -postauksesta. 

Cilla's Supermood valikoima saa pian täydennystä mm. Egoboost -linjan suositusta pakurikääpää sisältävästä puhdistusvaahdosta ja misellivedestä, kosteuttavasta seerumista ja kosteusvoiteesta. Pikkujoulukauden ja juhlapyhien alla on juuri oikea aika tarkastaa ihonhoitorutiineja ja ottaa uusia tehoaineita käyttöön. Valikoimiimme tulee myös joulupukin konttiin sopivia joulupakkauksia.


Supermoodin takaa löytyy upea Anne Kukkohovi. Anne tunnetaan näyttävästä malliurastaan Suomessa ja maailmalla. Anne on Supermoodin perustaja ja myös vahvasti tuotekehityksessä mukana. Annen haaveena on ollut luoda holistinen kauneudenhoitosarja, joka ottaa huomioon koko ihmisen kehon ja mielen. Pelkkä tehokas hoitovoide ei yksin riitä jos esimerkiksi ravitsemus on pielessä.

Olen kovasti viehättynyt tästä uudenlaisesta kauneudenhoidon ajattelutavasta. Hyvänä esimerkkinä kokonaisvaltaisuudesta toimivat Youth Glow Radiance Capsules -kollageenikapselit, jotka kosteuttavat, vahvistavat ja heleyttävät ihoa sisältä päin ja tukevat erinomaisesti sarjan muiden hoitotuotteiden tehoa.
Kutsumme sinut tutustumaan Supermoodin ihanaan maailmaan. Anne on vieraanamme Cilla's Viipurinkadun putiikilla tiistaina 17.11. klo 17. - 19.00 kertomassa lisää holistisesta kauneudenhoidosta ja suosittelemassa sinulle sopivia tuotteita.

Odotan innolla päivää ja tapaamista Annen kanssa. Sähköpostien välityksellä on piirtynyt kuva ihanasta, huumorintajuisesta ja energisestä naisesta. Tarkoituksenani on myös yrittää onkia Annelta pari hyvää upean ulkonäön ammattilaissalaisuutta tietooni. Tulisivat juuri sopivasti tämän kovaa vauhtia keski-ikäistyvän yrittäjänaisen tarpeisiin. Lupaan jakaa niitä sitten myöhemmin kanssanne, jos onnistun aikeissani.

Sydämellisesti tervetuloa mukaan ihanaan Supermood -iltaan kanssamme!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti