sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Cilla's Hietsunkulman avajaiset!

Nyt ovat saaneet ikkunapahvit väistyä ja uusi kivijalkakauppa Hietalahden torin kulmalla on polkaistu virallisesti auki. Aurinkoa suorastaan tulvii kulmahuoneiston ikkunoista sisään ja uusi tila tuntuu juuri oikealta paikalta Cilla'sin uudeksi kodiksi. Oli ihanaa nähdä paljon Viipurinkadun putiikilta tuttuja kanta-asiakkaita heti ensimmäisenä päivänä uudessa kaupassa. Täytyy myöntää, että hieman hermoilin sitä, että miten sujuvasti se ratikka kulkee Alppilasta Hietsunkulmalle. Saimme myös paljon uusia tuttavuuksia uudesta naapurustosta ja sisään putkahtaneita ohikulkijoitakin riitti ensimmäiselle päivälle enemmin kuin hyvin. Lämmin kiitos kaikille teille, jotka kävitte uutta kauppaa heti tuoreeltaan kurkkaamassa! 


Viipurinkadun putiikki jatkaa myös normaalisti toukokuun loppuun saakka ja sieltä löytyy tuttujen  tuotteiden lisäksi kevään uutuustuotteita. Lämpimästi tervetuloa myös Alppilaan ostoksille. 

Cilla's webshopista löytyy aina lähes koko kivijalkakaupan valikoima ja sieltä voi kätevästi käydä tarkastamassa uutuustuotteet jo ennakkoon. Webshopiin pääset suorinta tietä tämän linkin alta: Cilla's webshopOlemme avoinna seuraavasti:

Viipurinkatu 8
ti-pe 11-18
la 11-15

Lönnrotinkatu 39
ma-pe 10-18
la 10 - 16


1 kommentti: