keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Uuden kivijalkakaupan avajaiset ja arvonnan voittajat

Aurinkoiset terkut Hietsun torin laidalta. Täältä huhuilen vielä pahvien takaa, mutta pian on aika kuoriutua esiin ja avata ovet kaikille teille myös. Uusi Cilla's kivijalkauppa aukeea tulevana lauantaina, eli 19.3. klo 10.00!

Uuden kaupan aukioloajat ovat:

ma-pe 10 - 18
la 10 - 16

Osoite on Lönnrotinkatu 39 ja se sijaitsee Lönnrotinkadun ja Hietalahdenkadun risteyksessä, ihan Hietalahden torin laidalla.Cilla's pesuaineet, The Organic Companyn luomupuuvillatekstiilit ja Iris Hantverk kylpy- ja huusholliharjat ovat totuttuun tapaan paraatipaikalla esillä. Mateus astiat ja Himla pellavaiset kattaustekstiilit ovat myös mukana entistä laajemmin. Madam Stoltzilta saapui juuri kesäisiä piensisustustuotteita ja paljon muuta ihanaa on vielä tulossa. Cilla's valikoimista löydät jatkossa myös lastenhuoneen sisustustuotteita ja petivaatteita. Uutuustuotteista kuulette myöhemmin lisää.

Innoissani haluan myös kertoa, että Viipurinkadulla vuosi sitten suuren suosion saanut Nannasan vaatemallisto on uudessa Cilla's kivijalkaupassa saatavilla. Nannasan pop up on mukana kevään ajan ja valikoimissa on mm. Viipurinkadulta tuttuja core-malliston värikkäitä silkki-puuvillapaitoja, kashmirneuleita ja upeita uniikkikappaleita. Nannasaniin pääset tutustumaan täällä: Nannasan Designer Clothing. Tervetuloa mukaan Nanna ja Nannasan!
Kiitos kaikille teille ihanille onnitteluista! Olemme arponeet voittajat liikepaikan sijaintiin liittyvän arvonnan osallistujien keskuudesta. Onnetar on valinnut 30€ arvoisten lahjakorttien voittajiksi seuraavat:

Elsa 
Hannele Lehto
Ulla Kivilaakso

Lämpimät onnittelut voittajille ja tervetuloa noutamaan lahjakortti joko Viipurinkadun tai Lönnrotinkadun kaupalta! 


Lämpimästi tervetuloa lauantaina ja pysykäähän kuulolla, avajaiskampanjoitakin on tulossa!
3 kommenttia:

 1. Wau, minulla ei yleensä arpaonnea !!

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille ja onnea uuteen myymälään!

  VastaaPoista
 3. Hirmu paljon onnea uudelle liikkeelle!
  Toivottavasti paasisin joskus pistaytymaan.Nyt on ainakin tutuimmilla kulmilla minulle...

  VastaaPoista