maanantai 28. maaliskuuta 2016

Tervetuloa kanssamme Kevätmessuille / MESSULIPPUARVONTA

Ihana pääsiäinen toi auringon ja lämmön mukaanaan ja kaikkien meidän puutarhaihmisten ajatukset harhailevat jo kevätkylvöissä ja tulevan kesäkauden puutarhasuunnitelmissa. Minun ajatukseni ovat tosin olleet tiiviisti näissä teemoissa jo pitkään tulevien Kevätmessujen takia.

Kevätmessut ovat kuuluneet aina minun suosikkimessuihin. Kevät- ja kesäkausi korkataan käyntiin näiltä messuilta ja siellä viimeistään on lupa alkaa haaveillä tulevan kesän puutarhasuunnitelmia. Olin siis todella innoissani, kun päätös Cilla'sin mukanaolosta Kevätmessuilla vahvistui.Esittelemme messuilla Cilla's hyvän mielen pesuaineperheen tuttuja suosikkeja sekä uusimmat tuotteet Pala seetripuu-salvia ja Pala 2 bergamot-salvia palasaippuat. Ihanat käsityönä valmistetut palasaippuat valmistuvat helsinkiläisessä saippuapajassa luonnollisista raaka-aineista. Mukana ovat myös The Organic Companyn luomupuuvillasta valmistetut korkeatasoiset puutarhaessut, ranskalaisen Mas du Roseaun ihanat puutarhurinsaippuat ja -kynttilät ja paljon muuta.

Cilla's standi löytyy Sisusta -osastosta, osastonumerolla: 6p71. Lämpimästi tervetuloa meitä moikkaamaan!

Millaisia puutarhasuunnitelmia sinulla on tulevalle kesälle? Entä millaisia tuotteita toivoisit Cilla's valikoimista messuille mukaan? Kommentoimalla tähän postaukseen tai Cilla's Facebookiin (tätä postausta) osallistut messulippujen arvontaan. Arvomme yhteensä kuusi messulippua kaikkien 31.3. mennessä vastanneiden kesken.

16 kommenttia:

 1. Meillä kaivetaan koko piha auki ja tehdään uusiksi joten messuilta hakisin ideoita istutuksiin, terassille, pihakasveihin...vanha puutarha kaipaa uudistusta, mutta haluaisin jättää muutamia vanhoja kasveja myös muistoksi sekä sireeni- ja luumupuita. Etupihalle sitten etsin ideoita kivikkokasveista ja havuista. Cillasin uuteen myymälään haluan tulla tutustumas , nuo saippuat vaikuttavat mukavilta, niitä voisi testata uudessa saunatilasssa. Tykkään myös käsisaippuoista erilaisissa pumppupulloissa eli niitä toivon myyntiin. sipsi@iki.fi

  VastaaPoista
 2. Kasvimaan kunnostaminen on edessä. Hankin kasvilavoja, jotta istutusalueen hoito olisi helpompaa. Käsisaippuat ja käsivoiteet, nille olisi maatyöläisellä käyttöä. Kevätterveisin Merja

  VastaaPoista
 3. Minulla ei ole puutarhaa, mutta parveke on kiva laittaa kevät-/kesäkuntoon. Jotain uusia, piristäviä ideoita olisin vailla.

  VastaaPoista
 4. Nyt muistin! :) Meidän pihassa riittää töitä, mutta tulevaksi kesäksi aion laajentaa laatikkoviljelyksiäni ja messuilta haen vinkkejä siihen. Toki osaan laittaa mullan ja siemenet/taimet, mutta kaipaan tietoa mitkä viihtyvät yhdessä ja mitkä eivät. Messuilta voisi löytyä jokunen uusi puutarhaväline talvella rikki jäätyneiden tilalle (unohtuivat paljaan taivaan alle ämpärissä).

  VastaaPoista
 5. Kasvimaan kunnostus, muokkaus ja hyvään istutuskuntoon saaminen on "suurin puutarhatavoite". Sen antimet ovat ihana suuri palkinto. Myös omalle takapihalle olisi tarkoitus rakentaa pieni istuskelualue, johon sopisi ihanat pienet rottinkiset tuolit ja pöytä, jossa pääsisi nauttimaan auringon paisteesta ja kuuntelemaan vesialtaan solinaa. Varmasti piipahdamme myös Cilla´sin osastolla ja käsivoiteista olisin erittäin kiinnostunut.

  VastaaPoista
 6. Koko pihan laitto edessä kun talo on nyt valmis! Ja viihtyisyyttä terassille jne.
  Tämä cillas on aivan uusi tuttavuus, joten toivoisin näkeväni mitä tahansa. Etenkin kauniit pienet, käytännälliset asiat ovat mieleen. Joiden hankinta ei ole niin suuri päätös mutta piristää arkea kauneudellaan ja ovat inspiroivia.

  VastaaPoista
 7. Yrttejä ja perinteistä kasvimaata ohjelmassa. Saippuat ja suojaruukut kiinnostavat.

  VastaaPoista
 8. Pihan kiveäminen, nurmikon "elvytys", kukkia penkkeihin ja terassille, keittiöpuutarhaa laatikkokasvimaalle...
  Saippuat ja käsivoiteet minuakin kiinnostavat, sekä arjen pienet kauniit jutut :)

  VastaaPoista
 9. Mökillä puuhaa riittää, marjapensaita ehkäpä lisää ja jotakin pientä ruohosipulia, tilliä yms. En ole se viherpeukalo meidän perheessä... :) terkuin, Mari

  VastaaPoista
 10. Messuilla olisi kiva käydä tsekkaamassa, löytyykö viherpeukalottoman terassille jotain kivaa kasvillisuusvinkkiä. Cillan osastolla kävisin mieluusti hankkimassa ainakin tiskiainetta.

  -Sanski-

  VastaaPoista
 11. Toivoisin kovasti rakentavani tänä kesänä elämäni ensimmäisen perennapenkin. Saas katsoa, kuinka käy puutarhatumpelolle :-) Ideoita siis kaivataan.

  Onnea uuteen liikkeeseen, tulen tsekkaamaan joku päivä valikoimaa. Hienoa, että olette saaneet isommat tilat. Verkkokaupassa oli jo kaikkea uutta kivaa. Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
 12. Minulla ei ole puutarhaa kun kerrostalossa asustelen, mutta voisihan siellä alkaa kasvattelemaan mitä vaan, kun kelit vielä vähän lämpenee, vinkkejä siis siihen ja parvekkeen sisustamiseen! :)

  VastaaPoista
 13. Parvekkeelle olisi tarkoitus laittaa muutama kukka sekä joitain siemeniä itämään. Parvekkeen ilmettä olisi muutenkin tarkoitus muuttaa kauniimmaksi/viihtyisämmäksi.
  Cilla's valikoimasta messuille toivoisin mukaan astioita ja kukkaruukkuja :) t. Noora

  VastaaPoista
 14. Hankittiin äskettäin talo, jonka piha on aika karmeassa kunnossa. Josko vaan tyytyisin tänä vuonna raivaamaan roinat pois, haravoimaan ja katsomaan, mitä pinnan alta puskee esiin. Talvella voisi tehdä vähän suunnitelmaa ja ensi keväänä ryhtyä toimenpiteisiin.

  VastaaPoista
 15. Suunnitelmissa on muuttaa parveke parvekepuutarhaksi ja kasvattaa siellä ainakin yrttejä. Cilla'sin tuotteista toivoisin messuille säilytystavaroita ja pesuaineita.

  VastaaPoista
 16. Puutarhaamme omenapuiden seuraksi istutetaan liljoja,tehdään yrttikasvimaata, kylvetään tomaatteja jne.Lisäksi kaadetaan muutamia puita valon lisäämiseksi. Siinä ne ensimmäiset toimenpiteet.. tietenkin nautitaan kesästä ja valmistetaan hyvää ruokaa puutarhan antimista:)Toivoisin messuosastollenne keittiöpyyhkeitä, ihanaa Tinne+ Mia -sarjan pussilakanoita ja tyynyjä,huiveja esim. Ambala-merkki, tiskirättejä kaikissa väreissä sekä luonnonkosmetiikkaa RMS -sarjalta.

  VastaaPoista