perjantai 6. tammikuuta 2012

Vanhan Porvoon putiikit

Piipahdin eilen mummolareissulla Vanhan Porvoon putiikeissa. Joulutavaroita näkyi liikkeissä vielä runsaasti, mutta hyllyjä siivottiin kovasti jo kevättä varten.

Siirtomaatavaraliike Skafferista löytyi mielenkiintoinen uusi teesarja. Ranskalaisen Kusmi Tea -sarjan pikkusisko Løv Organic, jonka innoittajana on skandinaavinen elämäntyyli, ekologisuuden ja nautinnon yhdistäminen. Ihastuin kauniisiin peltipurkkeihin ja raikkaisiin väreihin. Testasin tuon Ginger Lemon -teen ja häkellyttävän raikkaasta tuoksusta huolimatta sen maku oli hyvin tasapainoinen ja puhdas.

Welmansin keittiötarvikeliikkeestä en ole vielä koskaan päässyt pois tyhjin käsin. Valikoima on harkitusti mietitty, tuotteet ovat esillä kauniisti ja palvelusta jää aina jotenkin inspiroitunut fiilis! Nyt mukaani tarttui Bruka Designin keittiöpyyhkeitä ja kerrassaan ihania, pieniä kattaustarvikkeita. Näitä nähdään varmasti tulevissa postauksissa.


Hyvää loppiaista!


Løv Organic Ginger Lemon ja Løv Is Pure.Bruka Designin pyyhkeitä.

 Josko tämä hieman nuutunut olo muuttuisi tämän lip balmin avulla...

5 kommenttia:

 1. Täältäpä löytyi hieno blogi ja ihania kuvia! Tuota pataa teki heti mieli kokeilla, odotan innolla myös tulevia reseptejä...

  Vanhan Porvoon ihanissa kaupoissa ei ole tullut käytyä aikoihin, mutta viimeistään kun kevätaurinko alkaa lämmittää, täytynee korjata tuo tilanne. Oma suosikkini on Timbaalin yhteydessä oleva etana-herkkukauppa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Niinuska palautteesta! Käynti Porvoon putiieissa piristää aina ja täytyykin seuraavalla kerralla tsekata myös tuo etana-herkkukauppa. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Voi kun kiva seurata blogiasi.
  Ruokaohjeet nayttavat mielenkiintoisilta ja niita varmasti tulee lisaakin,joten saadaan varmaan meidankin ateriointiin jotain uutta maisteltavaa...

  VastaaPoista
 4. Ihania tarinoita arjesta - herkullisia ruokia erilaisiin elämännärästyksiin tai iloihin - kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten ilolla katsomme niitä.

  Innolla odotan uusia ihanuuksia jotain arjessa loihdit - sinussa on tähtiainesta <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos Lisay ja Birre palautteestanne! Ruokajutut ovat varmasti pääosassa täällä ja yritän kovasti opetella tuota kuvauspuoltakin :)!

  VastaaPoista