perjantai 15. helmikuuta 2013

Postikulut 0€ kampanja jatkuu

Cilla's Webshopin ystävänpäivämyyntikamapanjan saaman suosion myötä päätimme jatkaa sitä vielä viikonlopun yli. Vielä on siis hyvää aikaa käydä klikkailemassa ihanuuksia kotiisi ilman postikuluja. Postitamme kaikki yli 50€ arvoiset tilaukset ilman postikuluja kirje, postipaketti ja SmartPost -lähetyksinä.

Tästä pääset ostoksille: CILLA'S FEEL GOOD WEBSHOP

Helmikuun suosituimmat olkaa hyvä:

Nappinaulakot ilostuttavat jo monia koteja. Nappeja löytyy mustan, harmaan ja valkoisen lisäksi kirkkaissa väreissä, kuten neonoranssina.  Kaikkia sävyjä myydään melko tasaisesti, värikkäät tosin johtavat tilastoa juuri tällä hetkellä.
Vanilla Flyn julisteissa on runsaasti erilaisia teemoja, kuten perhosia, erilaisia tekstejä, piippuja ja paljon muuta kivaa. Kuvan Skull with butterflies on ollut helmikuun myydyin.The Organic Companyn luomupuuvillaiset wellnes towel sekä tumman- että vaaleanharmaana. Tästä ihanan kevyestä ja todella hyvin kuivaavasta pyyhkeestä on tulossa kestosuosikki!Iris Hantverkin harja- ja rikkalapiosetti löytyy myöskin jo todella monista kodeista eri puolilla Suomea. Upeiden ruotsalaismuotoilijoiden ja näkövammaisten käsityöläisten yhteistyön taidonnäyte.


ReWrap iPad-suojus hurmaa merinovillaisella ja superekologisella olemuksellaan. Näitä myydään eniten harmaana, mutta myös vihreä on ollut todella suosittu.Maison Bellen puhdistusaineet ovat hurmanneet suomalaiset. Näistä uusin Spring-yleispuhdistusaine on tämän viikon myydyin. 


Upeat L:a Bruketit ovat vielä vähän pienemmän asiakasryhmän suosiossa, mutta kasvattavat tunnettuuttaan kovaa vauhtia. Näitäkin on pakattu tällä viikolla useisiin koteihin.
1 kommentti:

  1. Blogissani on sinulle postia.
    Aurinkoista loppuviikkoa toivottelee Eeviregina!

    VastaaPoista