tiistai 14. tammikuuta 2014

Arvaa missä -kilpailu, osa 2

Wo! I feel nice, like sugar and spice... tuo osuva James Brown funk-klassikko soi tänään päässäni, kun ajelin Vantaa-Porvoo-Helsinki -akselilla upeassa auringonpaisteessa. Uuden putiikin remontti on lähes valmis ja iso osa kalusteistakin hankittu tai tilattu.

Putiikki tosin on sen verran piskuinen, ettei sinne sovi kovin mittavaa määrää kalusteita. En myöskään halua sinne tarkkaan mitoitettua myymäläkalustesarjaa, vaan siellä tulee olemaan kiva valikoima uusia ja vanhoja kalusteita, jotka ovat kaikki myös myynnissä. Cilla's tuotevalikoima tulee mielestäni parhaiten esille juuri näin.

Tässä uusi "vihjekuva" putiikin sijaintiin liittyen. Paljon hyviä arvauksia on tullut jo tähän mennessä. Kiitos kaikille osallistuneille. Muistutuksena vielä, että lahjakortteja (25€ / kpl) arvotaan kaksi. Toinen ensimmäiseksi oikein arvanneelle ja toinen kaikkien vastaajien kesken. Kannattaa siis käydä kommentoimassa ja heitellä myös villejä veikkauksia, vaikkei katu tutulta näyttäisikään. Kilpailun säännöt on esitelty Arvaa missä -kilpailu, osa 1 -postauksessa.2 kommenttia:

  1. Viipurinkatu...ei hajuakaan oikeesti:D

    VastaaPoista
  2. Miten sijoittaisin jotenkin Kamppiin.
    Viime kesana hotellimme sijaitsi siella,joten nayttaa jotenkin "tutulta"...

    VastaaPoista