keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Cilla's Lilly's Eco Clean

Lisääntynyt auringonvalo sai ajatukset ihanasti kääntymään kevääseen. Valo paljastaa myös kotona leijailevan pölyn ja tulee tarve perusteellisemmalle siivoukselle. Sopivasti tähän saumaan saapui Cilla'siin uusi siivousainesarja Lilly's Eco Clean.


Lilly's sai alkunsa kun Irlannissa siivousliikettä pyörittänyt suomalaisnainen Lilly alkoi saada allergisia oireita työssään käyttämistä siivousaineista. Hän testasi kotikeittiössään isoäitien käyttämiä puhdistusaineita, kuten ruokasuolaa, ruokasoodaa ja etikkaa. Hän alkoi käyttää näitä luonnollisia puhdistuaineita asiakkaidensa kotona. Tulokset olivat niin hyviä, että asiakkaat halusivat pian ostaa näitä aineita omaan käyttöönsäkin. Lilly's Eco Clean -tuotesarja oli syntynyt.

Lilly's Eco Cleanin lähtöajatus on, että puhdas koti on oleellinen osa terveellistä elämää, eikä siivoamisen tule olla myrkkyjen kanssa toimimista, vaan turvallista, helppoa ja tuoksuvaa. Sisäilman saasteisuutta voidaan vähentää ja kodin puhtaustasoa todellakin nostaa näiden tuotteiden avulla.

Kaikki tuotteet valmistetaan kasvipohjaisista ja luonnossa hajoavista ainesosista. Tehoaineina käytetään yhä Lillyn alkuperäisten reseptien mukaisesti etikkaa, leivinjauhetta ja ruokasuolaa. Näiden lisäksi raaka-aineet muodostuvat moderneista kasvipohjaisista pintakäsittelyaineista ja eteerisistä öljyistä, kuten appelsiinista, teepuuöljystä, sitruunasta ja eukalyptuksesta.

Cilla's valikoimiin saapui sitruuna käsitiskiainetta, appelsiini lattianpesuainetta, sitrus yleispuhdistusainetta, teepuuöljy WC:n puhdistusainetta ja appelsiininkukka ja kamomilla pyykinpesuainetta. Pakkausmateriaalit ovat 50% kierrätysmateriaaleista valmistettuja ja mikä parasta, niihin löytyy myös täyttöpakkaukset.Testasin illalla WC:n pesuainetta ja pidin todella paljon sen tuoksusta ja tehosta. Allas tuli kirkkaaksi ja raikkaaksi pienellä määrällä ainetta ja huoneilmaan jäi luonnolisen puhdas teepuuöljyn tuoksu. Korkki on suunniteltu niin, että siitä on helppo suihkuttaa nestettä suoraan WC-altaan reunan alle. Pidän myös todella paljon pakkauksien selkeästä muotoilusta ja iloisen värisistä etiketeistä.


Mitäs pidätte sarjan ideologiasta ja ulkonäöstä? Onko Lilly's Eco Clean sinulle jo entuudestaan tuttu tuotesarja? Minä olen kovin iloinen tästä uudesta tuttavuudesta ja vaikka en varsinainen siivousfriikki olekkaan, tunnustan odottavani, että pääsen tänään siivoamaan uuden puutikin taustatiloja Lillyn kanssa. Iloista pakkaspäivää kaikille!4 kommenttia:

 1. Onpas kauniit purnukat ja muutenkin kuulostaa juuri hyviltä pesuaineilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Just tulin putiikilta näitä testailemasta ja pidin kyllä tosi paljon niiden luonnollisista tuoksuista. Tehokkaita tuntuvat olevan. Iloista keskiviikkoiltaa! :)

   Poista
 2. On tuttuja, bongasin kaupasta joskus syksyllä. Huuhteluaine ollut käytössä ja se oli hyvä - varmasti tulen kokeilemaan muitakin tuotteita! Putelit saa plussaa kivasta, retrosta lookista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa, että ovat sinulle jo entuudestaan tuttuja! Minustakin tuo lookki jotekin symppis. :)

   Poista