tiistai 28. tammikuuta 2014

Ros Shiers julisteet ja kortit

Olen saanut paljon kiitosta webshop lähetyksissä käytetystä piristysteipistä. Teipin on suunnittellut lontoolainen kuvittaja Ros Shiers. Ros on suunnittelut valikoiman julisteita, jotka sopivat mainiosti sekä lahjaksi että oman kodin ilmeen piristäjiksi. Valikoimissa on myös kortteja ja pakkausmateriaaleja.

Ros inspiroituu piristävistä sanonnoista ja teksteistä. Tekstit tulevat eläväisesti esiin hänen suunnittelemissaan typografisissa julisteissa. Tekstiprinttien lisäksi valikoimissa on kauniita ja yksityiskohtaisia piirroskuvia. Kuvien aiheina on mm. jäätelöitä, kakkuja, vintage kameroita ja koirien potretteja. Koiramallina toimii mm. hänen oma ja rakas pugglensa Bailey.Ros tekee myös freelance-kuvittajan töitä ja häen asiakkaitaan ovat mm. Nokia, Ford ja Stella McCartney. Hänen töitään on ollut esillä Elle Decoration, Easy Living, The Telegraph ja The Independent lehdissä.

Cilla's myy yksinoikeudella Ros Shiers -tuotteita Suomessa. Cilla's valikoiman Little girls ja Little boys -julisteet sopivat erinomaisesti modernien lastenhuoneiden sisustuksiin ja toimivat hyvinä lahjaideoina lapsiperheille. Love -juliste puolestaan julistaa rakkautta The Beatlesin All you is love -sävelmän hengessä. Korteista löytyy ihastuttava: "May your birthday be filled with sunshine, smiles and laughter" -teksti ja sopivasti ystävänpäivää ajatellen: "I Love You More & More Everyday" -teksti.
Rosin koirapotreteilla varustetut lahjapapaperit ja printit jäivät kyllä vähän kaivelemaan. Mitäs pidätte näistä? Pitäisiköhän näitä tilata seuraavalla kerralla?
6 kommenttia:

 1. Aivan ihania juttuja! Nuo tyttö- ja poikaprintit on mahtavia! Ja koirat♥♥♥ Voisin kuvitella, että moni noihin tykästyisi!

  VastaaPoista
 2. No, eiks ole Viivi! Minäkin pidän paljon noista koiraprinteistä, vaikken koiraihmisiä varsinaisesti olekkaan. :)

  VastaaPoista
 3. Oi, joo! Tilaa tuota koirapaperia. Ihan mahtavaa, haluan sellaista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja, minustakin tuo koirapaperi on tosi kiva. Toivotaan, että julisteet lähtevät hyvin liikkeelle ja pääsen pian tekemään täydennystilausta. :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin pidät siitä. :) Iloista sunnuntaita!

   Poista