torstai 6. maaliskuuta 2014

Cilla's Hübsch ja sisustuslauantai 15.3.

Cilla'siin on ihan pian rantautumassa uusi kiva sisustusmerkki Hübsch Home Interior & Design. Ensimmäistä lähetystä pakataan parhaillan Tanskassa ja tuotteet tulevat myyntiin ensi viikon aikana. Hübsch on tunnettu raikkaista ja kodikkaista kalusteista ja tekstiileistä. Cilla's valikoimiin tulee kuvassa näkyviä ihania tyynyjä, säilytyslaatikoita, naulakoita, kukkavaaseja ja paljon muuta.



Uudet ihanuudet saapuvat juuri sopivasti lauantaina 15.3. pidettävää sisustuslauantaita ajatellen. Silloin Sisustus Cocon Sanna on mukana putiikilla antamassa sisustusneuvoja. Jos sinulla on muutosta kaipaava tai ongelmallinen tila kotonasi, tule rohkeasti moikkaamaan Sannaa ja kysymään vinkkejä. Voit ottaa mukaasi pohjapiirustuksen tai valokuvia kodistasi.



Jos et pääse paikalle, voit laittaa kysymysesi tai toiveesi myös sähköpostilla osoitteeseen: info@cillas.fi. Sanna on lupautunut vastaamaan 10 ensimmäiselle kysymyksen osoittaneelle. Lähetä kysymyksesi mahdollisen valokuva- tai pohjapiirustusliitteen kera 14.3. mennessä. Sanna vastaa sähköpostiisi kahden viikon sisällä.

Sisustussuunnittelija Sanna kirjoittaa myös Vanilja Blogia, mistä pääset kurkkaamaan hänen töitään ja kauniita kuvia hänen omasta kodistaan. Klik. Kannattaa seurata myös uutisointiamme, hyviä tarjouskampanjoita on tiedossa. Lämpimästi tervetuloa!

1 kommentti: