maanantai 17. maaliskuuta 2014

In love with a pölyharja

Jos on joskus aikoinaan hämmentänyt kavereitansa kertomalla potevansa kompostikuumetta, voi suruttaa ilmoittaa myös olevansa rakastunut pölyharjaan. Höperyysaste on jo tullu todettua ja on turha yrittää esittää normaalimpaa kuin onkaan.

Olen myynyt näitä Iris Hantverkin vuohenkarvasta valmistettuja pölyharjoja jo jonkin aikaa, mutta nyt vasta ymmärsin ottaa yhden kotikäyttöön. Vuohenkarvainen harjas on uskomattoman pehmeä (tekisi mieli ottaa puuterihuiskuksi) ja pyyhkäisee pölyt vaikeistakin paikoista, kuten telkkarista, sälekaihtimista ja tietokoneiden näppiksistä. Harjan varren avulla ylettää myös siivousliinaa helpommin putsaamaan ovien- ja ikkunoiden karmien yläosat, ilmastointiaukkojen reunukset ja taulujen yläreunat.
Harjaksen pehmeys tekee siitä myös todella helläväraisen. Olen putsannut sillä ruokapöytämme päällä killutelevat Frandsenin Half Moon -muovivalaisimet (mustat ja aina pölyssä) sekä oleskelutilan Sculpture -kangaspintaisen lattiavalaisimen pinnat. Valaisimet puhdistuivat tehokkaasti, eikä naarmuuntumisesta tai kostean liinan jättämistä raidoista tarvinnut murehtia.

Siivousurakan jälkeen harja puhdistuu ravistelemalla siitä kevyesti pölyt pihalle. Kerrassaan loistava arjen kapistus. Täältä pääset tsekkaamaan pölyharjan ja muut Cilla's valikoiman siivouksen apuvälineet: Cilla's siivouspäivä.

Loistavaa maaliskuista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti